-->
Resmi Destiny Expansion I: The Dark Below Fragmanı

The Dark Below ile Destiny maceralarınızı yeni silahlar, zırhlar ve ekipmanla geliştirin ve ışık seviyenizi arttırın. Yeni hikaye görevlerine katılın, üç yeni PvP Crucible arenasında hakimiyetinizi gösterin veya yeni bir Strike ve altı kişilik yeni bir Raid de dahil olmak üzere arkadaşlarınızla birlikte işbirliği mücadelelerine katılın. destinythegame.com adresinden The Dark Below önsiparişi verin ve EV-30 Tumbler […]

05.12.2014 | ulasufuk

The Dark Below ile Destiny maceralarınızı yeni silahlar, zırhlar ve ekipmanla geliştirin ve ışık seviyenizi arttırın. Yeni hikaye görevlerine katılın, üç yeni PvP Crucible arenasında hakimiyetinizi gösterin veya yeni bir Strike ve altı kişilik yeni bir Raid de dahil olmak üzere arkadaşlarınızla birlikte işbirliği mücadelelerine katılın. destinythegame.com adresinden The Dark Below önsiparişi verin ve EV-30 Tumbler Sparrow* kazanın.

Destiny Expansion I: The Dark Below çıkış tarihi değişebilir. Oynamak için ayrı satılan Destiny oyunu gerekir.

*EV-30 Tumbler Sparrow için Destiny Expansion Pass veya Destiny Expansion I: The Dark Below 15 Ocak 2015 tarihinden önce satın alınmalı ve kullanılmalıdır. Eğer zaten Destiny Expansion Pass veya Destiny Expansion I: The Dark Below satın aldıysanız, EV-30 Tumbler Sparrow’ı 9 Aralık 2014’ten itibaren alabilirsiniz. Ayrıntılar için http://www.destinythegame.com/whereto… adresini ziyaret edin.

 

© 2014 Bungie, Inc. Tüm hakları saklıdır. Destiny, Destiny logosu, Bungie ve Bungie logosu Bungie, Inc. ticari markalarındandır. Activision tarafından yayınlanmış ve dağıtılmıştır. Activision, Activision Publishing, Inc.’in tescilli ticari markasıdır. Tüm diğer ticari markalar ve marka isimleri ilgili sahiplerine aittir.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!