-->
Resident Evil Revelations 2 için Barry Burton, Çıkış Tarihi ve Ekstra İçerik Duyuruldu

Barry geri dönüyor! Oyunun hayranlarının favorisi, klasik S.T.A.R.S. üyesi Barry Burton, Resident Evil Revelations 2 ile geri dönüyor. Kayıp kızı Moira Barton’u aramak için uzaktaki bir hapishane adasına doğru yola çıkan Barry düşmanları ve gizli eşyaları hissetmesini sağlayan tuhaf bir güce sahip küçük kız Natalie Korda ile tanışıyor. Oyuncular Barry’nin ünlü dövüş yeteneklerini Natalie’nin yeteneğiyle […]

02.12.2014 | ulasufuk

Barry geri dönüyor! Oyunun hayranlarının favorisi, klasik S.T.A.R.S. üyesi Barry Burton, Resident Evil Revelations 2 ile geri dönüyor. Kayıp kızı Moira Barton’u aramak için uzaktaki bir hapishane adasına doğru yola çıkan Barry düşmanları ve gizli eşyaları hissetmesini sağlayan tuhaf bir güce sahip küçük kız Natalie Korda ile tanışıyor. Oyuncular Barry’nin ünlü dövüş yeteneklerini Natalie’nin yeteneğiyle birlikte kullanarak bu gizemli adada hayatta kalmaya ve Moira’yı bulmaya çalışacaklar.

Resident Evil Revelations 2’nin her bölümünde Raid modu içeriği ve daha önceden duyurulan Claire ve Moira hikayesine ve yeni duyurulan Barry ve Natalia hikayesine yoğunlaşan iki senaryo içerecek. Barry ve Natalia hayatta kalmak için savaşırken ipuçlarını ortaya çıkaracaklar ve yolculukları onları iki yeni düşmanla korkutucu yüzleşmelere götürecek:  Rotten ve Revenant. Vücudundan kemikleri görünen Rotten canlıları avlamak dışında bir şey düşünmezken, korkunç Revenant ise birbirine dikilmiş insan parçalarından oluşuyor.

Resident Evil Revelations 2 Kutulu set Avrupa’da 13 Mart tarihinde satışa sunulacak ve aşağıdaki içeriğin tümüne sahip olacak:

  • Tüm Complete Season içeriği:
    • Dört ana bölüm
    • İki yeni Resident Evil karakteri Moira Burton ve Natalia Korda*’nın yan hikayelerini anlatmaya odaklanan iki ek hikaye
    • Ek RAID modu karakteri: Hunk*

Ayrıca:

  • Ek RAID modu karakteri: Albert Wesker *
  • Dört alternatif kostüm (ana karakterlerden her biri için bir tane: Claire, Moira, Barry ve Natalia*)
  • RAID modu Throwback Paketi, önceki Resident Evil oyunlarından dört harita *

*Tüm ek içerik her bir platformun ilgili çevrimiçi satış yerlerinden ayrı indirilebilir içerik olarak da satın alınabilecektir.

Barry ve Natalia’nın hikayesine daha yakından bakmak için hemen Capcom-Unity adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!