-->
Playworld Superheroes Gelecek Ay Gerçek Zamanlı Üretimi ve Süper Kahraman Aksiyonunu Mobile Taşıyor!

Liverpool merkezli Starship, mobil platform için ilgi çekici bir oyun deneyimi sunmak amacıyla keşif, üretim ve aksiyonu bir araya getiriyor Liverpool merkezli dijital medya, eğlence ve teknoloji stüdyosu Starship bugün, yakında piyasaya çıkacak olan Playworld® Superheroes ürünü ile ilgili ayrıntıları gün yüzüne çıkarıyor. Oyuncular, oyunda hayal güçlerini kullanarak tasarımlar ve özelleştirmeler yapacak ve en önemlisi […]

11.12.2014 | ulasufuk

Liverpool merkezli Starship, mobil platform için ilgi çekici bir oyun deneyimi sunmak amacıyla keşif, üretim ve aksiyonu bir araya getiriyor

Liverpool merkezli dijital medya, eğlence ve teknoloji stüdyosu Starship bugün, yakında piyasaya çıkacak olan Playworld® Superheroes ürünü ile ilgili ayrıntıları gün yüzüne çıkarıyor. Oyuncular, oyunda hayal güçlerini kullanarak tasarımlar ve özelleştirmeler yapacak ve en önemlisi kendi hayal dünyalarında süper kahraman olacaklar. Gerçek zamanlı üretim ile tüm yaş gruplarından oyuncuları hayal güçlerini sınırsız bir şekilde kullanmaya teşvik eden Playworld Superheroes, mobil macera serisi alanında ilk oyun olma özelliğini taşıyor. Oyun, Ocak 2015 tarihinde oyuncularla buluşacak.

Oyun, 5+ yaş grubu oyunculara uygulama içi ücretlendirmeler ve gizli tehlikelerden arındırılmış bir oyun deneyimi sunmak için tasarlandı. Playworld, oyuncuları olasılıkların sadece hayal gücüne bağlı olduğu bir dünyaya davet ediyor. Hollywood dünyasını andıran bir dünyaya karşılık üretim ve yaratıcılığın yanı sıra ahlak ve çevrecilik olgularını da aşılayan oyunda; oyuncular gündelik dünyadan sadece çocukların girebileceği bir dünyaya geçiş yapıyorlar. Çöpler ve diğer atıklarla kirletilmiş bir şehir bahçesinde başlayan oyunda pek farklı bölüm bulunuyor. Oyun temalarının hayat bulduğu Playworld ağaç evinde süper güçlerle dolu bir eğlence deneyimi oyuncuları bekliyor. Serinin başında oyuncular süper kahraman rolüne bürünüp hedefi Playworld dünyasını yok etmek olan kötü kalpli uzaylı çetesi Golumite’lere karşı mücadele veriyor. Oyuncular her anı aksiyon dolu ortamda düşmanları yenmeli; aynı zamanda yeni eşyalar üretmek ve güçlerinin seviyesini arttırmak için gerçek dünyaya geçiş yapmalılar. Sonrasında kahraman adayları kendilerini bekleyen en büyük zorluğu aşmak için göklere çıkacaklar. Hayal güçlerini kuşanmış oyuncular her iki dünyayı da kurtarmak için dünyalara arasında geçiş yapmalılar. Böylece oyuncular hem Hollywood filmlerini andıran gerçek dünyayı hem de Playworld dünyasını kurtarmak için mücadele edecekler.

Starship’in kurucusu Martin Kenwright: “Yetişkinler için basit karton kutu gibi görünen şey, çocuklar için süper kahraman kıyafetidir” diyerek söze başlıyor ve ekliyor: “Playworld serisi ile çocuklara öteki benliklerini oluşturmaları için eğlenceli üretim paketleri veriyoruz ve yaratıcılıklarını güçlendirmek istiyoruz. Bu yaratıcılığı da hayal güçlerinin yettiği her şeyi yapabilecekleri bir oyun deneyimi ile taçlandırıyoruz. En uçsuz bucaksız süper kahramanlık hayallerinin dışa vurulduğu oyun ortamında her bölümde yeni bir dünyaya kapı açılıyor. Hayal gücü gerçek bir süper güç ve herkes için sınırsız imkanlarla dolu bir dünya sunuyor. Oyuncularımızın hayat vereceği kahramanları sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Playworld Ocak ayından itibaren mobil cihazların kullanımına sunulacak. Olası süper kahramanlar hakkında bilgi, oyunun internet sitesinden ya da Playworld Facebook veya Twitter sayfalarından edinilebilir.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!