-->
LG’den”Hobbit” Üçlemesi Hayranlarına Benzersiz Teklif!

LG Electronics Türkiye ‘‘Hobbit’’ üçlemesinin son filmi ‘‘Hobbit: Beş Ordunun Savaşı’’nın gösterime girmesi şerefine tüm Orta Dünya severleri çok özel bir yarışmaya davet ediyor. LG Electronics Türkiye’nin düzenlediği yarışmayla tüm katılımcılar Orta Dünya’yı ne kadar sevdiklerini gösterebilecekler. Katılımcılar ‘Hobbit: Beş Ordunun Savaşı’ filmini ilk kez sadece arkadaşlarıyla beraber LG IMAX® 3D özel gösteriminde izleme veya […]

04.12.2014 | ulasufuk

LG Electronics Türkiye ‘‘Hobbit’’ üçlemesinin son filmi ‘‘Hobbit: Beş Ordunun Savaşı’’nın gösterime girmesi şerefine tüm Orta Dünya severleri çok özel bir yarışmaya davet ediyor.

LG Electronics Türkiye’nin düzenlediği yarışmayla tüm katılımcılar Orta Dünya’yı ne kadar sevdiklerini gösterebilecekler. Katılımcılar ‘Hobbit: Beş Ordunun Savaşı’ filmini ilk kez sadece arkadaşlarıyla beraber LG IMAX® 3D özel gösteriminde izleme veya 3D Blu-ray setlerinden birini kazanma şansını yakalayacaklar.

‘‘Hobbit: Beş Ordunun Savaşı’’ filmini ilk kez sadece arkadaşlarıyla birlikte LG IMAX ® 3D sahnesinde izlemek ve serinin ilk iki filminden oluşan 3D Blu-ray setini kazanmak isteyen katılımcılar www.benimicinortadunya.com adresine girerek, maksimum 150 kelimeyle veya çektikleri bir fotoğrafla Orta Dünya’yı ne kadar sevdiklerini gösterecekler.

Yarışmanın jürisinde ise 1984 yılından beri sinema üzerine yazan, Türkiye’nin ilk kadın sinema eleştirmeni Sevin Okyay yer alıyor.

‘’Hobbit: Beş Ordunun Savaşı”nda Bilbo Baggins (Martin Freeman), Thorin Meşekalkan (Richard Armitage) ve Cüceler Bölüğü’nün maceraları destansı bir sona ulaşıyor. Kral Thorin efsanevi Arkentaşı’nı ararken, dostluğu ve onuru feda etmiştir. Thorin’in mantıklı düşünmesine yardım edemeyen Bilbo, ileride daha büyük tehlikelerin yattığından habersiz, umutsuzca ve tehlikeli bir seçim yapmak zorunda kalır. Beş büyük ordu savaşa giderken, Bilbo hem kendi hayatı hem de arkadaşlarının hayatı için savaşacaktır.

Oscar ödüllü yönetmen Peter Jackson’ın, J.R.R. Tolkien’ın zamana meydan okuyan popüler başyapıtı “The Hobbit”ten uyarladığı üçlemenin son filmi Hobbit: Beş Ordunun Savaşı17 Aralık’ta LG IMAX® 3D seçeneğiyle sinemalarda.

LG_Hobbit



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!