-->
İngiliz Tankları Geliyor:Wargaming, World of Tanks’i Yeni İngiliz Hattıyla Zenginleştiriyor

Yeni tanklar, haritalar ve Kişisel Görevler 9.5 Güncellemesi ile oyuncularla buluşuyor Wargaming bugün World of Tanks için 9.5 Güncellemesini Avrupa ve Kuzey Amerika için yayınladığını duyurdu. Güncelleme Asya’daki oyunculara 23 Aralık’ta, Kore’ye ise 30 Aralık’ta sunulacak. Bu güncelleme 10 yeni İngiliz aracının yanı sıra 3 orijinal savaş alanıyla dopdolu yeni içerikler sunuyor: Mittengard’ın harabeye dönen […]

22.12.2014 | ulasufuk

Yeni tanklar, haritalar ve Kişisel Görevler 9.5 Güncellemesi ile oyuncularla buluşuyor

Wargaming bugün World of Tanks için 9.5 Güncellemesini Avrupa ve Kuzey Amerika için yayınladığını duyurdu. Güncelleme Asya’daki oyunculara 23 Aralık’ta, Kore’ye ise 30 Aralık’ta sunulacak.

Bu güncelleme 10 yeni İngiliz aracının yanı sıra 3 orijinal savaş alanıyla dopdolu yeni içerikler sunuyor: Mittengard’ın harabeye dönen yerleşkesi, terk edilmiş Hayalet Kasaba ve karla kaplı Winterberg.

İçerik güncellemesine ek olarak yeni bir Görev sistemi olan Kişisel Görevler, 15 Ocak 2015’te kullanılabilir hale gelecek.

World of Tanks için yayınlanan bu en yeni güncelleme, İngiliz Tank Avcılarından oluşan görkemli hattıyla savaş meydanına İngiliz araçlarından oluşan yeni bir kuvvet sürüyor. Tier 5 ile başlayan bu hat, ters yöne bakan silahıyla sıra dışı görünüme sahip Archer, güçlü ve çevik Charioteer ve FV4005 Stage II gibi avcılarını barındırıyor. Tank Avcısı hattının yanı sıra, İngiliz teknoloji ağacına da 3 yeni Orta sınıf araç ekleniyor. Bunlar merakla beklenen ünlü Sherman Firefly, Sherman II ve Grant olarak sıralanıyor. Ayrıca eklenen iki yeni Hafif Tank ise M2 ve Stuart I-IV şeklinde konumlanıyor.

15 Ocak 2015 tarihinden itibaren tankçılar yeteneklerini Kişisel Görevler adı verilen yeni görevlerde test edebilecekler. Mevcut görev sisteminin aksine, Kişisel Görevler oyunculara tamamlamak istedikleri görevleri seçme olanağı sunarken, görevlerin zaman sınırlaması da bulunmuyor. Bu görevlerin tamamlanmasının ardından, oyuncular özgün yüksek tier araçlar, madalyalar ve kadın mürettebat üyeleri gibi harika ödüllere sahip olacak.

Görsel İçerik Paketleri: 

Logolar: 

Çizimler:

Teknoloji Ağacı:

Ekran Görüntüleri: 

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!