-->
City of Steam Geri Dönüyor!

Sıra dışı atmosferiyle fark yaratan tarayıcı tabanlı MMORPG City of Steam’in CoS: Arkadia adıyla yeniden yayınlandığını duyuran XCloud Games, Türkiye’deki resmi PR ajansı olarak Seti PR’ı tercih etti. XCloud Games, tarayıcı tabanlı oynanışı ve fark yaratan atmosferiyle oyuncuların büyük beğenisini toplayan MMORPG türündeki City of Steam’in yeniden yayınlandığını duyurdu. City of Steam: Arkadia için Türkiye’de […]

30.12.2014 | ulasufuk

Sıra dışı atmosferiyle fark yaratan tarayıcı tabanlı MMORPG City of Steam’in CoS: Arkadia adıyla yeniden yayınlandığını duyuran XCloud Games, Türkiye’deki resmi PR ajansı olarak Seti PR’ı tercih etti.

XCloud Games, tarayıcı tabanlı oynanışı ve fark yaratan atmosferiyle oyuncuların büyük beğenisini toplayan MMORPG türündeki City of Steam’in yeniden yayınlandığını duyurdu. City of Steam: Arkadia için Türkiye’de yapılacak iletişim çalışmaları ise Seti PR danışmanlığında gerçekleşecek.

Herhangi bir yükleme yapmaksızın, doğrudan tarayıcıdan oynanabilme özelliği sayesinde kolayca erişilen, ücretsiz oynanışa sahip City of Steam’de oyuncular İnsan, Elf ve Yeşil Derililer ırkları arasında bir seçim yapabiliyor. En başarılı oyun içi motorlardan biri olan Unity ile geliştirilen ve bu sayede gerçekçi 3D görseller ile göz alıcı grafiklere kavuşan CoS: Arkadia, sanayi devriminin hemen sonrasını konu alan geçen fantastik öğelerle süslü gizemli atmosferiyle de sıradan MMORPG’lerin arasından sıyrılıyor.

City of Steam: Arkadia hakkında detaylı bilgi için tıklayın:

http://tr.steamcity.xcloudgame.com

City of Steam Hakkında

City of Steam: Arkadia eski çağlara ait mitolojik teknolojilerin yeniden keşfedildiği sanayi devrimi döneminde geçen, tarayıcı tabanlı ve oynaması ücretsiz bir online rol yapma oyunudur. Saat mekanizmaları, buharlı makineler, motor ve havadan hafif flojiston, The Mechanism’in farklı ırklarını yeni doruklara ya da derinliklere taşımaktadır.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.