-->
AMD’den Oyunseverler İçin Yılbaşı Sürprizi

AMD APU’ları tarafından güç sağlanan dizüstü veya masaüstü bilgisayarlarından birini satın alan oyunseverler, LEGO Batman 3: Beyond Gotham gibi yepyeni ve heyecan verici oyunlara kavuşuyor Oyunseverler yeni yıl yaklaşırken, satış noktalarında AMD’nin sürpriz kampanyalarıyla buluşuyor. AMD’nin hediye oyun paketlerini görücüye çıkardığı yeni yıl kampanyasında, bilgisayarlarını AMD’nin yüksek performanslı Radeon™ grafik kartlarıyla güçlendirenler Never Settle: Space […]

03.12.2014 | ulasufuk

AMD APU’ları tarafından güç sağlanan dizüstü veya masaüstü bilgisayarlarından birini satın alan oyunseverler, LEGO Batman 3: Beyond Gotham gibi yepyeni ve heyecan verici oyunlara kavuşuyor

Oyunseverler yeni yıl yaklaşırken, satış noktalarında AMD’nin sürpriz kampanyalarıyla buluşuyor. AMD’nin hediye oyun paketlerini görücüye çıkardığı yeni yıl kampanyasında, bilgisayarlarını AMD’nin yüksek performanslı Radeon™ grafik kartlarıyla güçlendirenler Never Settle: Space Edition kampanyasından faydalanacak. AMD’nin başarılı FX ve APU serisi A10 ve A8 sistemlerini alan oyun severler ise If It Can Game hediye oyun paketine sahip olacak.

Hediye Oyun Paketi 1: If It Can Game

Geçerli APU serisi ürünlerinden satın alan tüm oyunseverler, “If It Can Game” promosyonundan “AMD Ürün Doğrulama” aracını çalıştırıp yüklemek istedikleri oyunu nasıl seçeceklerini gösteren adımları uyguladıktan sonra faydalanabilirler. AMD FX veya A10 APU sistemlerinden herhangi birini satın alan müşterilerin alabileceği hediye oyunlar arasında LEGO Batman 3: Beyond Gotham da bulunuyor. Bu yeni oyun, çok satan LEGO Batman serisinin son ürünü olarak oyun severleri çılgın ve macera dolu bir serüvene davet ediyor.

Hediye Oyun Paketi 2: Never Settle: Space Edition

Kampanya kapsamında tanımlanan HP ve Lenovo dizüstü veya masaüstü bilgisayarlarında AMD Radeon™ grafik kartı kullanan oyun severlerin yanı sıra, tanımlı AMD Radeon™ grafik kartı kullanıcıları da verilen özel anahtar kodunu www.amd.com/radeonrewards sitesine girerek hediye oyunlarını alabilirler.

Satış Noktası Desteği

AMD Türkiye Ülke Müdürü Ömer Çelebioğlu: “Yeni yıla girerken oyunseverlere keyifli bir yıl geçirmeleri için bu tür eşsiz kampanyalar sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Yürütülen bu kampanyalarla bağlantılı olarak, kanal iş ortaklarına içinde özellikle online materyallerin bolca bulunduğu geniş bir materyal yelpazesi de sunuyoruz. Bu materyallere oyun fragmanları, ekran resimleri, görseller ve çeşitli sanatsal çalışmalar da dahil” dedi.



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.