-->
ABD’de Çalışanların Gözdesi Riot Games’in Türkiye Ofisi 60 Kişiyi Geçti

ABD’de en çok çalışılmak istenen teknoloji şirketleri arasında ilk sıralarda yer alan Riot Games’in Türkiye ekibi 60 kişiyi geçti. Riot Games, iş dünyasının en itibarlı yayınlarından Fortune tarafından 2013 yılında düzenlenen ‘Great Place to Work’ anketinde çalışanların en mutlu olduğu 3’üncü şirket seçilmişti. 2013 yılında Fortune tarafından çalışanlar için en gözde iş yerlerini belirlemek üzere […]

02.12.2014 | ulasufuk

ABD’de en çok çalışılmak istenen teknoloji şirketleri arasında ilk sıralarda yer alan Riot Games’in Türkiye ekibi 60 kişiyi geçti. Riot Games, iş dünyasının en itibarlı yayınlarından Fortune tarafından 2013 yılında düzenlenen ‘Great Place to Work’ anketinde çalışanların en mutlu olduğu 3’üncü şirket seçilmişti.

2013 yılında Fortune tarafından çalışanlar için en gözde iş yerlerini belirlemek üzere düzenlenen ‘Great Place to Work’ araştırmasında kategorisinde 3’üncü olan ve Business Insider’ın en çalışılası teknoloji şirketleri listesinde de ön sıralarda yer alan Riot Games’in Türkiye ekibi hızla genişliyor. Riot Games İstanbul Ofisi, kuruluşunun üçüncü yılında farklı sektörlerden gelen birçok profesyonelin katılımıyla 60 kişiyi geçti.

Bu hızlı gelişimin Riot Games’in Türkiye’ye verdiği önemin bir göstergesi olduğunu ifade eden Riot Games Türkiye Ülke Müdürü Hasan Çolakoğlu, “Riot Games manifestosunun ilk maddesini, oyunculara en iyisini sunmak oluşturuyor. Bizler çalışanlarımızı da başarımıza katkıda bulunan birer oyuncu olarak görüyor ve mutlu ekip üyelerinin başarıyı beraberinde getireceğine inanıyoruz. Riot Games Türkiye Ofisi sadece 2 yılda, dev kurumsal şirketlerden farklı alanda uzmanlaşmış pek çok profesyoneli takıma katarak çalışanların tercih ettiği bir şirket haline geldi. Türkiye’de eSpor kavramının öne çıkmasıyla gelecekte bu ilginin çok daha artacağını ve önümüzdeki aylarda kadromuzun daha da genişleyeceğini öngörüyoruz” dedi.

İdeal Çalışanlar İdeal Koşullarla Bir Araya Geliyor

İşine tutkuyla bağlı, sorumluluk sahibi, gelişime açık ve dürüst olmanın Riot Games kurum kültürünün yapı taşlarını oluşturduğunu ifade eden Riot Games İnsan Kaynakları Müdürü Seda Arkan, “Ekibimize duyduğumuz güven, sağladığımız ideal koşullar ve sürekli gelişim imkânı Riot Games’i diğer birçok şirketten farklı kılıyor. Ekip üyeleri eğlenceli bir iş ortamında, esnek çalışma saatleri içerisinde, güçlü olduğu yönlere odaklanarak çalışabiliyor. Böylece yaptığı işte en iyi verimi ortaya koyan, kendini sürekli geliştiren, takım ruhunu benimsemiş ve yaratıcı çalışanlardan oluşan bir ekibe sahip olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Türkiye’nin Dev Şirketlerinden Yönetici Transfer Ediyor

Riot Games Türkiye Ofisi ekibine yapılan transferlerle Avea, Lig TV, Markafoni ve Turkcell gibi Türkiye’nin dev şirketlerinden ekip üyeleri ve yöneticiler katıldı. Video prodüksiyondan oyuncu desteğine, yazılım kalite analizinden yazılım geliştirmeye kadar Riot Games’in yayındaki tüm iş ilanlarına http://www.riotgames.com/careers adresinden ulaşmak ve başvurmak mümkün.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!