-->
Yeni Battlefield Muhteşem Geliyor

Battlefield: Hardline’dan sonra serinin yeni oyunu için uzun bir ara vereceğini açıklayan ve en erken 2016’ya tarih veren EA’den Blake Jorgensen şimdi ise yeni oyunun askeri savaşlara odaklanacağını duyurdu. Anlaşılan köklerine dönecek serinin yeni oyununda savaş atmosferini iliklerimize kadar hissedeceğiz. Savaş atmosferini günümüze uygun yansıtan Battlefield: Hardline ise; 7 Mart 2015’te PC, PS3, Xbox 360, PS4 […]

19.11.2014 | ulasufuk

Battlefield: Hardline’dan sonra serinin yeni oyunu için uzun bir ara vereceğini açıklayan ve en erken 2016’ya tarih veren EA’den Blake Jorgensen şimdi ise yeni oyunun askeri savaşlara odaklanacağını duyurdu.

Anlaşılan köklerine dönecek serinin yeni oyununda savaş atmosferini iliklerimize kadar hissedeceğiz. Savaş atmosferini günümüze uygun yansıtan Battlefield: Hardline ise; 7 Mart 2015’te PC, PS3, Xbox 360, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!