-->
Yeni Alman Ağır Tankları, Son Güncelleme ile Birlikte World of Tanks: Xbox 360 Edition’a Ciddi Bir Ateş Gücü Getiriyor

Ünlü Maus ve 12 Yeni Tank Savaşa Katılıyor Wargaming, oynaması ücretsiz konsol MMO’su World of Tanks: Xbox 360 Edition için efsanevi Maus tankının da yer aldığı yeni içerik güncellemesini duyurdu. Global olarak yayınlanan güncelleme, tüm Xbox Live Gold üyeleri için ücretsiz indirme* olarak sunulurken, diğer Xbox Live hesap sahipleri yenilikleri yedi gün boyunca ücretsiz tecrübe […]

24.11.2014 | ulasufuk

Ünlü Maus ve 12 Yeni Tank Savaşa Katılıyor

Wargaming, oynaması ücretsiz konsol MMO’su World of Tanks: Xbox 360 Edition için efsanevi Maus tankının da yer aldığı yeni içerik güncellemesini duyurdu. Global olarak yayınlanan güncelleme, tüm Xbox Live Gold üyeleri için ücretsiz indirme* olarak sunulurken, diğer Xbox Live hesap sahipleri yenilikleri yedi gün boyunca ücretsiz tecrübe edebiliyor.

Tank tarihinin karşı konulamaz olarak görülen efsanesi, azametli ve güçlü 10. seviye Maus’un önderliğinde oyuna dâhil edilen Alman ağır tankları serisi, savaş alanında en muazzam ateş gücünü arayanları hayal kırıklığına uğratmayacak. Maus hiçbir zaman gerçek bir çatışma görmemiş olsa da, halen dünyanın dört bir yanındaki tank hayranlarının hayallerini süslemeye devam ediyor.

Yayınlanan son içerik güncellemesi aynı zamanda yeni bir orta tank ve tank avcısı ile Alman hattını güçlendirirken, Sovyet tarafı da bu güncellemede dört yeni tank avcısı ve iki yeni hafif ve orta tank ile kuvvetleniyor. Oyuna ayrıca Airfield ve Murovanka adında iki yeni harita ekleniyor.

Yeni güncellemeyle ilgili daha fazla bilgi için tıklayın:

Görsel İçerik Paketleri:

Çizim Galerisi:

Logolar:

Ekran Görüntüleri:

World of Tanks: Xbox 360 Edition hakkında daha fazla bilgi için tıklayın:

 

World of Tanks: Xbox 360 Edition ve indirilebilir içeriklerine ulaşmak için tıklayın.

*Xbox Live Gold üyeliği (ayrı olarak satılır) gerekir. Ek oyun içi içeriği mevcuttur ve ayrı olarak satılır.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!