-->
Xbox One Satışları ABD’de Yükselişe Geçti

Microsoft, iki hafta önce fiyat indirimi yaptığından bu yana Xbox One’ın ABD’de sekiz konsol arasından lider olmayı başardığını duyurdu. 3 Ocak’a kadar sınırlı bir sürede yapılan promosyon dahilinde 399 $ fiyatına sahip sistem 50 dolarlık indirimle 349 $ fiyatıyla satışa sunuluyor. Buna, Assassin’s Creed Unity, Call of Duty: Advanced Warfare ve Sunset Overdrive’lı Xbox One bundle’ları dahil. Ayrıca Microsoft, kısa bir süre sonra dünya […]

13.11.2014 | ulasufuk

Microsoft, iki hafta önce fiyat indirimi yaptığından bu yana Xbox One’ın ABD’de sekiz konsol arasından lider olmayı başardığını duyurdu. 3 Ocak’a kadar sınırlı bir sürede yapılan promosyon dahilinde 399 $ fiyatına sahip sistem 50 dolarlık indirimle 349 $ fiyatıyla satışa sunuluyor. Buna, Assassin’s Creed Unity, Call of Duty: Advanced Warfare ve Sunset Overdrive’lı Xbox One bundle’ları dahil.

Ayrıca Microsoft, kısa bir süre sonra dünya çapındaki perakendecilere 10 miyon adetten daha fazla Xbox One satmış olduklarını duyuracaklarını belirtti.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!