-->
World of Warcraft, Warlords of Draenor’un Çıkışıyla Birlikte 10 Milyon Aboneyi Geçti

Yeni genişleme paketi ilk gün 3.3 milyonun üzerinde satışa ulaştı 13 Kasım’da, dünyanın #1 numaralı, abonelik tabanlı, devasa çevrimiçi çokluoyuncu rol yapma oyunu World of Warcraft’ın* beşinci genişleme paketi World of Warcraft®: Warlords of Draenor™’un çıkışıyla birlikte milyonlarca Azeroth şampiyonu Iron Horde’a karşı yürütülecek savaşa ismini yazdırdı. Blizzard Entertainment bugün genişleme paketinin ilk 24 saat […]

20.11.2014 | ulasufuk

Yeni genişleme paketi ilk gün 3.3 milyonun üzerinde satışa ulaştı

13 Kasım’da, dünyanın #1 numaralı, abonelik tabanlı, devasa çevrimiçi çokluoyuncu rol yapma oyunu World of Warcraft’ın* beşinci genişleme paketi World of Warcraft®: Warlords of Draenor’un çıkışıyla birlikte milyonlarca Azeroth şampiyonu Iron Horde’a karşı yürütülecek savaşa ismini yazdırdı. Blizzard Entertainment bugün genişleme paketinin ilk 24 saat içinde 3.3 milyon kopyadan fazla sattığını ve oyunun abone sayısının tüm bölgelerde artış göstererek 10 milyonu aştığını duyurdu.

Kuzey Amerika, Latin Amerika, Avrupa, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güneydoğu Asya’da geçen hafta başlayan oyun ilk birkaç gün beraberinde teknik ve talebe-dayalı sorunlar da getirmiş ve çoğu oyuncuya zor anlar yaşatmıştı. Blizzard bu sorunların üstesinden gelmek için durmaksızın çalışarak tüm diyarlarda güncellemelere ve kapasite artışına gitti ve performansın düzelmesini sağladı. Genişleme paketi Güney Kore, Çin, Tayvan, Hong Kong ve Macau’da ise 20 Kasım’da yayınlandı.

“Bu kadar fazla sayıda oyuncunun Warlords of Draenor’u ilk günden oynamak için bir araya toplandığını ve yeni içerikten büyük keyif aldıklarını görmek çok heyecan verici,” diyor Blizzard Entertainment kurucu ortağı ve CEO’su Mike Morhaime. “Bu genişleme paketi üzerinde gerçekten çok çalıştık ve oyunculardan gelen güzel tepkileri ve World of Warcraft’a göstermeye devam ettikleri inanılmaz desteği gerçekten de inanılmaz takdir ediyoruz.”

Warlords of Draenor’da Garrosh Hellscream Dark Portal’dan kaçarak ork klanlarının Azeroth’u yok etmek için Iron Horde ismindeki korkunç savaş makinesini hazırlamasına yardım ediyor. Oyuncular bu umutsuz duruma karşı gelmek için orkların anavatanı olan Draenor’a geçmeli ve herşey kaybedilmeden önce savaş lordlarını indirmek için Warcraft® tarihindeki efsanevi karakterlerin yanında ve karşısında savaşmalılar.

Azeroth’un kahramanları Draenor’un yabani dünyasını dolaşırken yolculukları esnasında kendileriyle birlikte gelişecek olan kaleleri Garrison’u inşa edecek, 100. levele ulaşmaya çalışırken git gide güçlenecek ve yeni bonuslar açacak, devasa dinamik PvP bölgesi Ashran’ın kontrolü için rakip fraksiyonla savaşacak ve birbirinden çeşitli Zindanlara, Akınlara, Savaş Alanlarına, Mücadele Modlarına katılacaklar.

Warlords of Draenor PEGI tarafından 12 ile derecelendirilmiştir. Oyun İngilizce’ye ek olarak Latin Amerika İspanyolcası, Brezilya Portekizcesi, Fransızca, Almanca, Avrupa İspanyolcası, İtalyanca, Rusça, Korece, Geleneksel Çince ve Basit Çince dillerine de çevrilmiştir.

World of Warcraft Abonelik Tanımı

World of Warcraft abonelerine abonelik ücretini ödemiş olan veya World of Warcraft oynamak için aktif ön-ödemeli karta sahip olan kişilere ek olarak oyunu satın almış ve bir ay ücretsiz erişim kazanmış olan kişiler de dahildir. Oyuna son otuz günde erişmiş olan İnternet Oyun Odası oyuncuları da abone olarak sayılmaktadır. Yukarıdaki tanım ücretsiz promosyon aboneliği kazanmış, abonelikleri sona ermiş veya iptal edilmiş, ön-ödemeli kartlarının zamanı dolmuş oyuncuları içermemektedir.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz