-->
World Of Tanks Koleksiyonu Dünyaya Açılıyor

Bilgisayar oyunu kültüründe uzmanlaşan marka Musterbrand, Türkiye’de çok büyük yankı uyandıran ödüllü World of Tanks çevrimiçi oyunundan ilham alarak, ürettiği ceketler, trikolar, şapkalar ve aksesuarları Kasım ayı boyunca erken alımlarla ve özel ön satış indirimiyle oyun severlerle buluşturuyor. Hafif, en üstün kalite yün-naylon karışımından üretilmiş, zeytin yeşili TANK COMMANDER ceketinizle tankınızı yürütün ya da tankınızı, […]

11.11.2014 | ulasufuk

Bilgisayar oyunu kültüründe uzmanlaşan marka Musterbrand, Türkiye’de çok büyük yankı uyandıran ödüllü World of Tanks çevrimiçi oyunundan ilham alarak, ürettiği ceketler, trikolar, şapkalar ve aksesuarları Kasım ayı boyunca erken alımlarla ve özel ön satış indirimiyle oyun severlerle buluşturuyor.

Hafif, en üstün kalite yün-naylon karışımından üretilmiş, zeytin yeşili TANK COMMANDER ceketinizle tankınızı yürütün ya da tankınızı, haki renkli, benzersiz karbon kaplamaya sahip fitilli pamuk kumaştan üretilen TANK GUNNER ceketle silahlarınızı doldurun. Her iki ceket de, düz kesimleri ve dışardan dikili fermuarlarıyla, tasarımlarında tarihi tankçı üniformalarından izler taşımaktadır.

Gerçek generaller, çok özel kahverengi hakiki deri ceket FRONT giyer. Bu hayranlık uyandırıcı parça, yalnızca çok sınırlı sayıda satışa sunulacaktır.

Militer tasarımlı, kontrast turuncu biyeli, füme renkli, kalın pamuklu triko kazak DUTY’yi giyerek görev yerine gelin.

Mühimmatınızı, daha uzun sürecek harekâtlarda sırt çantasına dönüştürülebilen, mum kaplama seyahat çantası LOADER’a doldurun. COMMANDER BELT veya katlanabilir kulaklıklı, klasik Sovyet tarzı kalpak USHANKA ile giysilerinize hoş, ekstra bir dokunuş getirin.

Bütün ürünler, en destansı seferlere bile dayanacak denli yüksek kalitede üretilmiştir. Oyunla ilgili ayrıntılar, oyun kurtları tarafından hemen fark edilir; öte yandan bunlar, giysileri günlük kullanım için de uygun kılacak şekilde ince ayrıntılardır.

Ürünlerin çoğu, rütbe ve bölük sistemi kullanılarak kişiselleştirilip size özel hale getirilebilir: Oyun gruplarının ve farklı rütbelerin sembollerini taşıyan yama serisi koleksiyondan seçilen ürünlerin özel apoletlerine takılabilir.

World of Tanks ürünlerinin tamamını şimdi https://www.musterbrand.com/collections/world-of-tanks/ adresinde bulabilirsiniz.

Kasım ayı boyunca yapacağınız alışverişlerde size özel satış öncesi erken alım indirimleri uygulanacaktır.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz