-->
Türkiye’nin Dijital Yaşam Koçu Bilkom’dan Oyun Severlere Yeni Yıl Müjdesi

Efsane Oyunlara Efsane Yılbaşı İndirimi! Dünyada milyonlarca oyun meraklısını bilgisayar başına kilitleyen efsane “Wolfenstein” ve “The Elder Scrolls” oyunlarının meraklılarına güzel haber! Türkiye’de Bilkom ve Tradeks işbirliği ile satışa sunulan oyunlar, 24 Kasım tarihinden itibaren 49.99 TL’den başlayan fiyatlarla oyun meraklılarıyla buluşacak. Tüm D&R, Teknosa, Bimeks, Gold ve Mediamarkt mağazalarında geçerli olacak kampanyanın 2015 yılında […]

26.11.2014 | ulasufuk

Efsane Oyunlara Efsane Yılbaşı İndirimi!

  • Dünyada milyonlarca oyun meraklısını bilgisayar başına kilitleyen efsane “Wolfenstein” ve “The Elder Scrolls” oyunlarının meraklılarına güzel haber!
  • Türkiye’de Bilkom ve Tradeks işbirliği ile satışa sunulan oyunlar, 24 Kasım tarihinden itibaren 49.99 TL’den başlayan fiyatlarla oyun meraklılarıyla buluşacak.
  • Tüm D&R, Teknosa, Bimeks, Gold ve Mediamarkt mağazalarında geçerli olacak kampanyanın 2015 yılında da devam edeceği bilgisi paylaşıldı.

Türkiye’nin “Dijital Yaşam Koçu” Bilkom, 2014 yılının başından bu yana oyun meraklılarına sunduğu sürprizlere bir yenisini ekledi. Dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanan iki efsane oyun, Wolfenstein ve The Elder Scrolls’ün 24 Kasım’dan itibaren 49,99 TL’den başlayan fiyatlarla oyun severlerle buluşmaya başladı.

Oyunseverlere yeni yıl sürprizi!

Kampanya kapsamında özellikle 90’lı yıllarda bir fenomen haline gelen Nazilerin ikinci dünya savaşını kazandığı bir evrende BJ Blazkowicz’in mücadelesini konu alan “Wolfenstein: The New Order” oyununun PC sürümü 89,00 TL’den satışa sunulurken, Playstation 3 ve XBOX 360 sürümünün tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 119,00 TL, Playstation 4 ise 159 TL olarak belirlendi.

Amerikan Savaş Kahramanı BJ Blazkowicz olarak Nazi rejimine karşı mücadele eden Wolfenstein! The New Order oyuncuları, girdikleri mücadelede Nazilerin durdurulamaz, devasa robotları ve askerleri ile mücadele ediyor. Dünya tarihi, oyuncuların Blazkowicz olarak verdiği mücadele ile yeniden yazılıyor.

The Elder Scrolls Online’da yılbaşı indirimi!

Yeni yıl öncesi bir diğer sürpriz ise The Elder Scrolls hayranları için geldi. Oyun dünyasında RPG (Role-Playing Game/ Rol Yapma Oyunu) olarak bilinen, oyuncuların kurgusal bir sahnede karakterlerin rollerini üstlendikleri, oyunların şahı olarak gösterilen The Elder Scrolls Online’ın tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 169,99 TL’den 49,99 TL’ye düşerken; oyunla birlikte verilen 60 günlük Time Card hediyesinin de devam edeceği açıklandı. Böylece oyun meraklılarına tam 90 gün boyunca bedava oyun oynama süresi sunan Bilkom, The Elder Scrolls Online’ın fiyatının Time Card’ın yarısı durumunda olduğunun bilgisini verdi.

Bu zamana kadar çıkmış olan The Elder Scrolls oyunlarında görülen haritalardan daha kapsamlı ve daha detaylı bir harita sunan The Elder Scrolls Online’da oyuncular,  Daggefall Covenant, Ebonheart Pact, Aldmeri Dominion isimlerindeki farklı ittifaklardan birini seçerek olağanüstü bir atmosferde oyun oynama keyfine erişiyor.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz