-->
The Sims 4 İçin Heyecan Verici Bir İçerik

The Sims 4 oyuncuları bugün heyecan verici yeni bir içeriğe kavuşacaklar – Havuzlar! Baş Yapımcı Shannon Copur The Sims 4 blogundaki mesajında Havuz güncellemesi ile gelen heyecan verici yenilikleri açıkladı! Oyuncular artık çapraz havuzlar, egzotik sonsuzluk-havuzları, akvaryum stili havuzlar ve çok daha fazlasını yaratabilecekler. Sim’ler ayrıca yüzmeye gittiklerinde Mayo tarzı giysiler de kullanabilecekler. Yeni içerikle […]

05.11.2014 | ulasufuk

The Sims 4 oyuncuları bugün heyecan verici yeni bir içeriğe kavuşacaklar – Havuzlar!

Baş Yapımcı Shannon Copur The Sims 4 blogundaki mesajında Havuz güncellemesi ile gelen heyecan verici yenilikleri açıkladı!

Oyuncular artık çapraz havuzlar, egzotik sonsuzluk-havuzları, akvaryum stili havuzlar ve çok daha fazlasını yaratabilecekler. Sim’ler ayrıca yüzmeye gittiklerinde Mayo tarzı giysiler de kullanabilecekler.

Yeni içerikle ilgili detaylar ve resimler için lütfen The Sims 4 blogunu ziyaret edin: http://www.thesims.com/news/ts4-pools.

 

TS4_POOLS_CommunityExclusive_ROOFTOP

 

TS4_PoolTeaser2_Nov3

 

ts4_pools_party

 

ts4_pools_hero

 

 

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!