-->
Razer Sanal Oyun, Film ve Kablosuz Müzik Yayınları İçin Sanal Çevresel Ses Sunan Leviathan Ses Barını Tanıttı

Derin bas sesleri için ayrı subwoofera sahip Razer Leviathan oyunlar ve filmler için 5.1 kanal Dolby® çevresel ses ve yüksek kalitelikablosuz müzik yayını için Bluetooth 4.0 aptX® sunuyor Dünyanın oyuncular için bağlantılı cihazlar ve yazılım alanında dünya lideri olan Razer™ bugün Razer Leviathan elit oyun ve müzik ses barını tanıttı. Yeni cihaz masaüstü bilgisayarlarına ev […]

04.11.2014 | ulasufuk

Derin bas sesleri için ayrı subwoofera sahip Razer Leviathan oyunlar ve filmler için 5.1 kanal Dolby® çevresel ses ve yüksek kalitelikablosuz müzik yayını için Bluetooth 4.0 aptX® sunuyor

Dünyanın oyuncular için bağlantılı cihazlar ve yazılım alanında dünya lideri olan Razer™ bugün Razer Leviathan elit oyun ve müzik ses barını tanıttı. Yeni cihaz masaüstü bilgisayarlarına ev sineması ses sistemi kalitesinde ses sunarak oyunların, filmlerin ve müziklerin keyfini arttıracak.

Razer Leviathan’da oyunlar ve filmler için ideal olan 5.1 çevresel ses moduna ek olarak kesintisiz müzik keyfi için Bluetooth 4.0 yoluyla kablosuz müzik yayını modu da bulunuyor. Razer Leviathan ayrı subwooferı sayesinde derin ve güçlü bas tonları vermeyi başararak düşük frekansları isabetli biçimde sunamayan diğer ses barlarından ayrılıyor.

Çok yönlülük için tasarlanan Razer Leviathan’ın yerini her tür koşula uygun biçimde ayarlayabilirsiniz – ister masaüstü monitörünüzün altında, ister salondaki konsol ortamında veya yüksek kaliteli sese ihtiyaç duyduğunuz herhangi bir yerde.
razer

 

“Yüksek performanslı oyun oynama, film izleme ve müzik dinleme için mükemmel ses kalitesi sunacak bir çevresel ses çözümü üzerinde çalışmak ve bunun her yerde kullanılabilecek kadar çok yönlü olmasını sağlamak bizim için son derece heyecan verici bir deneyimdi,” diyor Razer CEO’su ve kurucu ortağı Min-Liang Tan.  “Razer Leviathan eğlence amaçlı kullandıkları cihazlarının ses kalitesini yükseltmek isteyen müzik severlere, film delilerine ve oyuncularına istedikleri şeyi verecek.”

Zengin, tam frekans aralıklı 5.1 çevresel ses, Razer Leviathan’daki ödüllü Dolby Sanal Hoparlörler sayesinde sağlanıyor. Ses barı çevresel sesli oyunlar için optimize edilmiş dört adet hoparlör (iki tane 2.5 inç tam frekanslı hoparlör ve iki tane 0.74 inç tweeter) içeriyor. Ses kaynağı ne olursa olsun (stereo veya optik giriş yoluyla çok kanallı ses), Dolby® Digital ses kartından, konsoldan veya set üstü kutusundan gelen sesleri çevresel sese dönüştürüyor. Sonuç oyun içindeki epik savaş sahnelerini daha coşkulu yaşamanızı veya en sevdiğiniz film sahnelerini keyfini daha iyi çıkarmanızı sağlayan etkileyici bir ses deneyimi.

Razer Leviathan aptX teknolojisine sahip Bluetooth 4.0 yoluyla kablosuz müzik yayını için diğer Bluetooth cihazları kesintisiz biçimde bağlanarak kablolu bağlantılardan ayırt edilemeyecek ses kalitesi sunuyor. 10 metreye kadar bağlanma menzili sayesinde kablolarla uğraşmadan müziğin keyfini yaşayabileceksiniz. Razer Leviathan ayrıca eşleştirilen cihazları da hatırladığından kullanıcılar tek bir dokunuşla ve ultra-hızlı eşleştirme sunan dahili NFC teknoloji sayesinde istedikleri cihazlara hızlıca bağlanabiliyorlar.

Razer Leviathan isabetli bas sesi vermek ve düşük tonları bozmadan üretmek için özel olarak tasarlanan güçlü 5.25 inçlik subwooferı sayesinde içinizde hissedeceğiniz derin bas sesleri sunuyor. Berrak orta ve yüksek tonlar veren, özel olarak ayarlanmış iki tam frekanslı hoparlörü ve tweeter’ları sayesinde ses barınız ile tüm frekansları net biçimde duyabileceksiniz.

razer2

Razer Leviathan – Elit Müzik & Oyun Ses Barı hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.razerzone.com/gaming-audio/razer-leviathan adresini ziyaret edin.

ÖZELLİKLER:

  • Özel ayarlı 4 hoparlör ve subwoofer
  • Dolby Sanal Hoparlörler, Dolby Digital ve Dolby Pro Logic® II ile güçlendirilmiş 5.1 sanal çevresel ses
  • Bluetooth v 4.0 aptX yoluyla herhangi bir mobil cihaz üzerinden direkt ses yayını
  • Etkileyici bas üretimi için ayrı subwoofer
  • Çok yönlülük için yerden tasarruf eden tasarım
  • Analog, optik veya Bluetooth x 4.0 aptX ile çok sayıda bağlantı yöntemi
  • Optimal ses için ayarlanabilir eğim açıları (0⁰, 15⁰, 18⁰)
  • Oyunlar, müzik ve filmler için ayarlanabilir 3 ekolayzır modu

TEKNİK ÖZELLİKLER:

Ses barı

  • Toplam güç çıkışı: 30 W (15 W x 2 RMS)
  • Tam frekanslı hoparlörler: 2 x 2.5 in. / 63.5 mm
  • Tweeter hoparlörleri: 2 x 0.74 in. / 19 mm
  • Empedans: 8 Ω
  • Frekans tepki oranı: 180 Hz – 20 KHz
  • Yaklaşık ağırlık: 4.4 lbs. / 2 Kg

Subwoofer

  • Tür: Pasif
  • Toplam güç çıkışı: 30 W RMS
  • Tem frekanslı hoparlörler: 5.25 in. / 133 mm
  • Empedans: 8 Ω
  • Frekans tepki oranı: 20 Hz – 180 Hz
  • Yaklaşık ağırlık: 6.6 lbs. / 3 Kg


Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!