-->
Minik Oyuncular Skylanders ile Eğlendi

Skylanders tutkunu çocuklar İstinye Park’ta buluştu Çocukların vazgeçilmez oyunu Skylanders’ın yeni oyunu Skylanders Trap Team ile eğlence hız kesmeden devam ediyor… Satışa çıktığı ilk günden buyana minik oyuncuların fenomeni haline gelen Skylanders, birbirinden güzel etkinliklerle çocukları eğlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu İstinye Park’ta Aral – D&R işbirliği ile gerçekleştirilen Skylanders etkinliği, büyük coşku ve […]

19.11.2014 | ulasufuk

Skylanders tutkunu çocuklar İstinye Park’ta buluştu

Çocukların vazgeçilmez oyunu Skylanders’ın yeni oyunu Skylanders Trap Team ile eğlence hız kesmeden devam ediyor… Satışa çıktığı ilk günden buyana minik oyuncuların fenomeni haline gelen Skylanders, birbirinden güzel etkinliklerle çocukları eğlendirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu İstinye Park’ta Aral – D&R işbirliği ile gerçekleştirilen Skylanders etkinliği, büyük coşku ve heyecan yarattı…  Skylanders temasına özel olarak dekore edilen alanda, birbirleri ile oyun oynama fırsatı yakalayan çocukların heyecanı görülmeye değerdi. Küçükler, etkinlik için özel olarak üretilen dev oyun platformu üzerinde oyunu deneyimlediler. Serinin en yeni oyunu Skylanders Trap Team’i ilk kez deneme şansı bulan çocuklar, yeni karakterleri yakından tanıma şansı yakaladılar.

‘Ünlü İsimlerin Çocukları Etkinliğe Büyük İlgi Gösterdi’

Ünlü anneler ve çocukları Skylanders heyecanını İstinye Park’ta yaşadı! Etkinlik kapsamında yeni oyunu görmek ve yaşıtları ile eğlenceli saatler geçirmek isteyen çocuklar İstinye Park’a akın etti.

Etkinliğe Özlem Yıldız- Sinan Serter’in oğlu Demir, Gülben Ergen’in oğulları, İzzet Antebi ve kızı Mila, Gül Gölge Saygı ve oğulları büyük ilgi gösterdi.

Çok sayıda Skylanders severin katıldığı etkinlikte, çocuklar oyunu deneyimlerken birbirinden değerli hediyeler kazandılar.

Skylanders etkinlikleri önümüzdeki haftalarda da çocukları eğlendirmeye devam edecek.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!