-->
Line Game İkinci Yılını 28 Oyuna Özel Etkinliklerle Kutluyor

Aylık 170 milyon aktif kullanıcısıyla dünyanın önde gelen yaşam platformu LINE, LINE GAME’in ikinci yılı için aralarında LINE Pokopang ve LINE Rangers’ın da bulunduğu LINE GAME dahilinde sunulan 28 oyunu kapsayan “LINE GAME iki yıl için size teşekkür ediyor!” etkinliği düzenliyor. “LINE GAME iki yıl için size teşekkür ediyor!” etkinliği özel internet sitesi: https://game.line.me/event/2nd-anniversary/ Etkinlik […]

20.11.2014 | ulasufuk

Aylık 170 milyon aktif kullanıcısıyla dünyanın önde gelen yaşam platformu LINE, LINE GAME’in ikinci yılı için aralarında LINE Pokopang ve LINE Rangers’ın da bulunduğu LINE GAME dahilinde sunulan 28 oyunu kapsayan “LINE GAME iki yıl için size teşekkür ediyor!” etkinliği düzenliyor.

“LINE GAME iki yıl için size teşekkür ediyor!” etkinliği özel internet sitesi: https://game.line.me/event/2nd-anniversary/

Etkinlik dahilinde 28 oyunda oyunculara ikinci yıl özel karakterlerine sahip olmanın yanı sıra çifte EXP (tecrübe puanı) ve item kazanma şansı veriyor.

Temmuz 2012’de hizmet vermeye başladıktan sonra aralarında LINE POP’un da bulunduğu dört oyun sunan LINE GAME, hizmete girdikten yaklaşık 2 yıl sonra,15 Kasım’da 470 milyon indirmeye ulaşarak büyümesini sürdürüyor.

LINE GAME ayrıca 38 milyon indirmeyi aşan LINE Pokopang ve 23 milyon indirmeyi aşan LINE Rangers gibi sükse yapan oyunları da üretti.

Sunulan birçok oyun arasından LINE’ın orijinal karakterlerinin oyunları tüm dünyada en çok beğenilenler oldu. Özellikle LINE Rangers piyasaya sunulduktan yalnızca 8 ay sonra 100 milyon dolar toplam satışa ulaştı.

“LINE Game iki yıl için size teşekkür ediyor!” Etkinlik Detayları

1.            Etkinlik EXP ya da itemleri ikiye katlama içeriyor

Katılan kullanıcılar belirlenen oyunlarda etkinlik süresince iki katı EXP ya da item kazanabilecekler.

Desteklenen Oyunlar:

LINE Rangers, LINE Pokopang, LINE Cookie Run, LINE Get Rich, LINE PokoPoko, LINE POP2, LINE Heroes of Albion, LINE Puzzle Bobble, LINE Bubble, LINE Party Run, LINE MASS FISHING, LINE Gator Panic, LINE Dozer,LINE NIJA STRIKERS, LINE FISH ISLAND, LINE POP, LINE Revenant Gate, LINE STAGE, LINE Football League Manager, LINE I Love Coffee, LINE Puzzle TanTan, LINE Sweets, LINE Touch Monsters, LINE WIND runner, LINE Dream Garden, LINE Amazing Monkey King

2.            LINE GAME’in ikinci yılı kutlaması için Özel Karakterler

İkinci yıla özel karakterler etkinlik süresince belirlenen oyunlarda görünecekler.

Desteklenen Oyunlar:

LINE Heroes of Albion, LINE Cookie run, LINE Football League Manager, LINE Dream Garden, LINE POP, LINE Gator Panic, LINE Pokopang, LINE STAGE, LINE HERO COLLECTORS, LINE Revenant Gate, LINE FISH ISLAND, LINE Heroes of Albion,  LINE Pokopang , LINE POP, LINE Gator Panic



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!