-->
Heyecanla Beklenen Kingdom Online’ın Betası Ödüllü Turnuva ile Başlıyor

Online Oyunların Gözdesi Olmaya Aday, Heyecanla Beklenen Kingdom Online’ın Betası Ödüllü Turnuva ile Başlıyor Oyun Severlerin Heyacanla Beklediği Yeni Oyun Kingdom Online’ın İlk Betası Betası, 25 Kasım – 2 Aralık Tarihleri Arasında İlk Aşaması, 4 – 7 Aralık’da GameX’de Finalleri Gerçekleştirilecek Olan Ödüllü Turnuva İle Başlıyor Kingdom Online Betası 4,000 TL’lik Turnuva ile Başlıyor! Global Online Oyun […]

17.11.2014 | ulasufuk

Online Oyunların Gözdesi Olmaya Aday, Heyecanla Beklenen Kingdom Online’ın Betası Ödüllü Turnuva ile Başlıyor

Oyun Severlerin Heyacanla Beklediği Yeni Oyun Kingdom Online’ın İlk Betası Betası, 25 Kasım – 2 Aralık Tarihleri Arasında İlk Aşaması, 4 – 7 Aralık’da GameX’de Finalleri Gerçekleştirilecek Olan Ödüllü Turnuva İle Başlıyor

Kingdom Online Betası 4,000 TL’lik Turnuva ile Başlıyor!

Global Online Oyun Yayıncısı Ntt Game ‘in üzerinde uzun zamandır çalıştığı ve birçok testten başarıyla geçen, online oyunların gözdesi olmaya aday olan ve oyun severlerin heyecanla beklediği Kingdom Online’ın Betası 4.000 TL lik ödüllü turnuva ile oyuncularla buluşuyor.

Oyuncuların heyecanını zirveye taşımak ve bunu eğlenceye çevirmek isteyen NTT Game, Kingdom Online Betası’nınBeta Turnuvasının ilk aşamasını ödüller eşliğinde 25 Kasım – 2 Aralık 2014 tarihleri arasında, finallerini ise GameX Dijital Oyun Fuarında gerçekleştireceğini açıkladı.

Turnuvaya Katılmak İsteyenler

Turnuvaya katılmak isteyen oyuncular İlk olarak; takım isimleri, takım kaptanı ve takımlarında bulunacak olan oyuncuların alacağı oyun içi isim bilgileri ile buraya tıklayarak başvuru yapması gerekiyor. Takımlarda en az 4, en fazla 7 oyuncu bulunmak zorunda.

Kingdom Online Beta Turnuvası iki Aşamadan oluşuyor

Kingdon Online Beta Turnuvası 2 aşamadan oluşuyor. İlk aşamada; takımların beta süreci içerisinde “I” tuşuna basarak görüntülenebilen Kışla Savaşı sıralamasında üst sıralara çıkması gerekiyor. Takımların üst sıralara çıkabilmesi için sürekli olarak Takım Kışla savaşına girerek, mücadelelerden galibiyetle ayrılmaları gerekmekte. Bu galibiyetler ile alınacak puanlar direkt takım puanını etkiliyor. Ayrıca önemli bir noktada kaybedilen maçların sonucunda puan kaybının da yaşanması.

2 Aralık tarihinde sıralamadaki son duruma bakılarak değerlendirmenin yapılacağını belirten NttNTT Game yetkilileri; “başvuru yapan takımların genel sıralamadaki yerlerine göre en üst sırada bulunan 4 takım GameX’ de gerçekleştirilecek olan finallere katılmaya hak kazanacak. Finallerde de mücadeleler 3 maç üzerinden gerçekleşecek ve kazanan takım Şampiyon olacak” açıklamasında bulundu.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!