-->
FIFA 2015’de Firmalar Yarışıyor

Türkiye’nin dijital platformdaki ilk ve tek futbol ligi olan Co-League, 3 Kasım pazartesi akşamı Point Hotel Barbaros’un B3 katındaki dijital eğlence merkezi The Game’de gerçekleşen ilk hafta maçları ile başladı. “FIFA 2015’de en iyi biziz” diyen 10 takımın mücadelesi, renkli görüntülere sahne oluyor. A grubu açılış maçında PLAYSTATION ve PUPA, PUPA ARENA’da karşı karşıya geldi. Her ne […]

07.11.2014 | ulasufuk

Türkiye’nin dijital platformdaki ilk ve tek futbol ligi olan Co-League, 3 Kasım pazartesi akşamı Point Hotel Barbaros’un B3 katındaki dijital eğlence merkezi The Game’de gerçekleşen ilk hafta maçları ile başladı. “FIFA 2015’de en iyi biziz” diyen 10 takımın mücadelesi, renkli görüntülere sahne oluyor.

A grubu açılış maçında PLAYSTATION ve PUPA, PUPA ARENA’da karşı karşıya geldi. Her ne kadar PUPA stadyum sahibi olarak taraftar desteğini arkasına alsa da, PLAYSTATION takımı ilk dakikalardan itibaren maça ağırlığını koymasını bildi. İlk maçı 4-1, ikinci maçı ise vitesi daha da arttırarak 7-2’lik bir skorla kazanan PLAYSTATION diğer rakiplerine de gözdağı vermiş oldu.

A grubunun aynı saatte başlayan bir diğer maçında ise DIGITURK ve BİLYONER karşı karşıya geldi. Lipton Stadyumu‘nda oynanan ve kartların havada uçuştuğu mücadelenin ilk maçında BİLYONER eksik kalan rakibi karşında 3-1’lik bir galibiyet aldı. Rövanşta maça daha iyi konsantre olan DIGITURK, maçtan 2-2’lik skorla ayrılırken böylece ilk puanını da almış oldu.

Bu haftayı bay geçen grubun diğer takımı PAYBYME’den de mesaj var. “GELİYORUZ !”

B grubu ise gazeteler arası müthiş bir rekabete sahne oluyor. Açılış maçında POSTA ve MİLLİYET SKORER, PUPA ARENA’da karşı karşıya geldi. Maça daha iyi başlayıp bunu maçın sonuna kadar sürdüren SKORER takımı sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrılmayı bildi. Rövanşta ise POSTA dengeli oyununu güzel gollerle süsledi ve rakibini 2-0 mağlup ederek 3 puanla tanışmış oldu.

Aynı dakikalarda LİPTON STADYUMU Türkiye’nin en köklü ve başarılı oyun dergilerinden OYUNGEZER takımının hezimetine tanıklık etti. AMK takımı karşısında ilk maçta 5-1, ikinci maçta ise sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan OYUNGEZER, önümüzdeki haftalarda oyuncu değişikliklerine gideceğe benziyor. Böylece AMK takımı aldığı rahat galibiyetlerle puanını 6 yaptı ve liderlik koltuğuna oturdu.

İlk haftayı bay geçen grubun bir diğer takımı olan BİLGE ADAM’da hazırlıkların taktik ve duran top çalışmaları ile devam ettiği söylentiler arasında.

Eğlencenin, rekabetin ve centilmenliğin ön planda olduğu Co-League, önümüzdeki haftalarda daha birçok sürprize sahne olacak gibi görünüyor. Bizi takip etmeye devam edin!

CO-LEAGUE HAKKINDA

Türkiye’nin ilk dijital platformdaki futbol ligi, 1 Kasım Cumartesi akşamı Point Hotel Barbaros’un B3 katında bulunan The Game‘de gerçekleşen açılış gecesi ve basın lansmanı ile başladı. ‘’Co-League’’ adı verilen bu turnuva, Türkiye çapında 10 kurumsal firmanın katılımı ile 5 haftalık büyük bir heyecana sahne olacak. Her firma kendi takımıyla FIFA 2015 oyununu, dijital oyun konsolunda, turnuva için özel olarak kurulacak The Game stadyumlarında deneyimleme şansı yakalıyor. Dışarıdan izleyicilere de açık olan bu organizasyon, canlı maç yayınları ve anında sosyal medya paylaşımları ile dijital oyun dünyasında büyük yankı uyandıracağa benziyor. ‘’Co-League’’ için özel olarak tasarlanan ve istatistikler, takım bilgileri, fikstür ve daha birçok ayrıntıya anında erişilebilirlik sağlayan android ve ios uygulamaları appstorelardaki yerini aldı. Turnuva kazananlarını yurtiçi tatili, oyun konsolları ve daha birçok sürpriz ödül bekliyor.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!