-->
Dizüstünde Uzun Ömürlü Oyun Keyfi

Kasım ayı oyuncular için çok heyecanlı geçecek. Yılın en iyi oyunları üst üste raflardaki yerini alıyor. Peki, bilgisayarınız bu oyunlara hazır mı?Gigabyte sizin için Büyük Taarruzda bulunuyor! Yeni nesil oyun sezonu açıldı. Call of Duty Advanced Warfare, Ryse Son of Rome, Assassin’s Creed Unity ve daha nice oyunlar raflardaki yerini alıyor. Kasım ayı oyuncular için […]

10.11.2014 | ulasufuk

Kasım ayı oyuncular için çok heyecanlı geçecek. Yılın en iyi oyunları üst üste raflardaki yerini alıyor. Peki, bilgisayarınız bu oyunlara hazır mı?Gigabyte sizin için Büyük Taarruzda bulunuyor!

Yeni nesil oyun sezonu açıldı. Call of Duty Advanced Warfare, Ryse Son of Rome, Assassin’s Creed Unity ve daha nice oyunlar raflardaki yerini alıyor. Kasım ayı oyuncular için daha özel bir yere sahip. Yıllardır bekledikleri devrimsel oyunlar piyasaya çıkıyor. Bilgisayarınız bu oyunlar için hazır mı?

Bilgisayar oyunculuğundaki durgun grafik dönemi  bu ay son buluyor. Artık yeni nesil grafiklerle konsollardan bile daha kaliteli oyunlarla karşılaşacaksınız. Eski bilgisayarınızla bu kaliteyi yakalamanız zor. Oyuncuları özgür bırakan dizüstü bilgisayarlar ile her yerde yeni neslin keyfini çıkaracaksınız.

Art Sistem tarafından ülkemize getirilen Gigabyte oyuncu dizüstü bilgisayar serisinin güçlü üyesi P27GV2, yeni nesil oyunların sınırlarınızı zorlamanızı sağlayacak. Büyük taarruz lakaplı P27GV2, uzun ömürlü olması için tasarlanmış bir cihaz. Eğer bu taarruza sizde katılmak istiyorsanız ‘ www.pcbayi.com ‘ adresine tıklamanız yeterli.

2GB  GDDR5  NVIDIA GeForce GTX 860M ekran kartıyla, yeni nesil oyunlarda üst düzey grafiklere ulaşacaksınız. Full HD 17,3″ Brillant mat LCD ekran oyuncuların yüksek çözünürlükte görüntü almasını sağlayacak. Ayrıca, ekrana yansıyan ışık yüzünden gecelere mahkum olan oyuncuların sorununu da mat ekran çözüyor.

Oyunların daha akıcı ve performanslı çalışması için güçlü bir RAM’de şart. P27GV2,  8GB DDRIIIL 1600 RAM bulunuyor. Günümüzde oyunların en az 4 GB RAM istediğini göze almak lazım. Uzun ömürlü kullanım için P27GV2’i modifiye etmek mümkün. Easy RAM Upgrade özelliği sayesinde dizüstü bilgisayarınızı teknik desteğe gerek kalmadan birkaç saniyede kendi kendinize çok kolay şekilde 24 GB RAM’e kadar yükseltebilirsiniz. Ayrıca arka kapaktan açılarak yükseltilen 24 GB RAM sonrasında herhangi bir garanti desteğine ihtiyacınız olduğunuz takdirde, arka kapak açıldığından dolayı garanti desteği iptal olmaz.

4. Nesil Intel Core i7-4710MQ (2,5-3.5GHz) işlemci ile de performansınız daha da güçlenecek. Oyuncular için akıcı seviyede performans sergilemek çok önemlidir. P27GV2’in donanımı oyuncu isteklerine göre hazırlandı. Gündüz ekranı sayesinde oyun keyfini sürdüren cihaz, gece oyuncuları için de arka aydınlatmalı özel bir klavye barındırıyor. RAID 0 desteği sayesinde, depolama cihazlarınızı daha performanslı kullanabiliyorsunuz. 1TB 2.5″HDD 7200rpm hızında sabit dışında, verilerin ve oyunların daha hızlı çalışmasını sağlayan 128GB mSATA SSD seçeneği de P27GV2’de bulunuyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!