-->
Dark Souls II, Nisan Ayında PS4 ve Xbox One’a Geliyor (Video)

Dark Souls 2 yeni nesil konsollara geliyor. Bandai Namco, Dark Souls II: Scholar of the First Sin’i PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için duyurdu. Dark Souls II: Scholar of the First Sin ismiyle çıkış yapacak yeni sürümde, yeni eşyalar, fazladan NPC ve hikayeyi genişletmek için oyun içi etkinlikler gibi yeni oyun içeriklerini içinde barındıracak. PlayStation […]

25.11.2014 | ulasufuk

Dark Souls 2 yeni nesil konsollara geliyor. Bandai Namco, Dark Souls II: Scholar of the First Sin’i PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için duyurdu.

Dark Souls II: Scholar of the First Sin ismiyle çıkış yapacak yeni sürümde, yeni eşyalar, fazladan NPC ve hikayeyi genişletmek için oyun içi etkinlikler gibi yeni oyun içeriklerini içinde barındıracak.

PlayStation 3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için bağımsız bir oyun olarak çıkacak, fakat aynı zamanda varolan PC, PS3 ve Xbox 360 sürümleri için ücretsiz bir güncelleme olarak sunulacak.

Dark Souls II: Scholar of the First Sin, 7 Nisan’da Kuzey Amerika’da, 3 Nisan’da da Avrupa’da çıkış yapacak. İlk videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!