-->
Assassin’s Creed Severleri Bir araya Geldi, Unity ile Tanıştı

Dünya’da büyük bir heyecanla beklenen Assassin’s serisinin en yeni oyun Assassin’s Creed Unity’nin çıkışı farklı organizasyonlarla kutlandı. Dün gece Topkapı Vatan Bilgisayar’da NVIDIA, ARAL, CASPER ve VATAN Bilgisayar’ın katkılarıyla düzenlenen Assassin’s Creed Unity etkinliği büyük coşku ve heyecan yarattı… Geceye katılan oyunseverler ilk kez yeni oyunu; NVIDIA GeForce GTX grafik işlemcileri ile güçlendirilmiş Casper Nirvana’nın […]

14.11.2014 | ulasufuk

Dünya’da büyük bir heyecanla beklenen Assassin’s serisinin en yeni oyun Assassin’s Creed Unity’nin çıkışı farklı organizasyonlarla kutlandı. Dün gece Topkapı Vatan Bilgisayar’da NVIDIA, ARAL, CASPER ve VATAN Bilgisayar’ın katkılarıyla düzenlenen Assassin’s Creed Unity etkinliği büyük coşku ve heyecan yarattı… Geceye katılan oyunseverler ilk kez yeni oyunu; NVIDIA GeForce GTX grafik işlemcileri ile güçlendirilmiş Casper Nirvana’nın yeni D900 model oyuncu bilgisayarları üzerinde test etme imkanı bulurken, birbirinden değerli hediyeleri de kazanma şansı yakaladı. Çok sayıda Assassin’s severin katıldığı geceye, Cosplay’ler farklı bir renk kattı.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!