-->
Assassin’s Creed: Rogue’un Çıkış Videosu

PlayStation 3 ve Xbox 360 için 11 Kasım’da Kuzey Amerika’da, 13 Kasım’da da Avrupa’da, PC içinse 2015’in ilk aylarında çıkış yapacak Assassin’s Creed Rogue’un çıkış videosu yayınlandı. Ubisoft’un Singapur, Montreal, Quebec, Chengdu, Milan ve Bükreş stüdyolarının da desteğiyle Ubisoft Sofya tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Rogue, 18. yüzyılın ortasında Yedi Yıl Savaşları sırasında geçiyor. Kuzey Atlantik, Appalachian River Valley ve New […]

10.11.2014 | ulasufuk

PlayStation 3 ve Xbox 360 için 11 Kasım’da Kuzey Amerika’da, 13 Kasım’da da Avrupa’da, PC içinse 2015’in ilk aylarında çıkış yapacak Assassin’s Creed Rogue’un çıkış videosu yayınlandı.

Ubisoft’un Singapur, Montreal, Quebec, Chengdu, Milan ve Bükreş stüdyolarının da desteğiyle Ubisoft Sofya tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Rogue, 18. yüzyılın ortasında Yedi Yıl Savaşları sırasında geçiyor. Kuzey Atlantik, Appalachian River Valley ve New York gibi Kuzey Amerika’daki bölgeleri keşfetme imkanı verecek Assassin’s Creed Rogue’da oyuncular Assassin’s Creed evrenini bir Tapınakçının gözlerinden keşfedecekler.

Oyunun çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!