-->
AMD, Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth Oyun Kampanyası ile Oyunseverlere Güzel Bir Fırsat Sunuyor

AMD Gaming Evolved programının bir parçası olarak, kampanya kapsamında tanımlanan Radeon R9 290 Serisi grafik kartları birini satın alan oyunseverlere, merakla beklenen strateji oyunu Civilization, ücretsiz olarak sunuluyor AMD’nin yaptığı açıklamaya göre, anlaşmalı perakendecilerden bir AMD Radeon™ R9 295X2, R9 290X ya da R9 290 grafik kartı satın alan oyunseverler, Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™ […]

07.11.2014 | ulasufuk

AMD Gaming Evolved programının bir parçası olarak, kampanya kapsamında tanımlanan Radeon R9 290 Serisi grafik kartları birini satın alan oyunseverlere, merakla beklenen strateji oyunu Civilization, ücretsiz olarak sunuluyor

AMDnin yaptığı açıklamaya göre, anlaşmalı perakendecilerden bir AMD Radeon™ R9 295X2, R9 290X ya da R9 290 grafik kartı satın alan oyunseverler, Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™ oyununun ücretsiz bir versiyonuna sahip olacak.

Konuyu değerlendiren AMD Kurumsal Başkan Yardımcısı Roy Taylor “Sid Meier’s Civilization® oyununu büyük bir zevkle 500 saatten fazla oynadım. AMD ve Firaxis Games’in Mantle arayüzünü kullanarak Beyond Earth™’ü hızlı ve yüksek performanslı bir oyuna dönüştürmesi sonucu, yaşadığım oyun deneyimi beni çok heyecanlandırdı. AMD olarak, oyunseverlerin bu muhteşem deneyimi ücretsiz bir şekilde deneyimlemesi gerektiğine inanıyoruz ve Sid Meier’ın yeni Civilization®: Beyond Earth™ oyunu için tasarladığımız kampanyayı, yeni Radeon™ kullanıcılarına “teşekkür” maiyetinde sunuyoruz.

Firaxis Games ve AMD Gaming Evolved programı arasındaki işbirliği, Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™ oyununa önemli bir PC optimizasyonu sağlıyor. Bu optimizasyonun farkını, AMD Eyefinity ve 4K UltraHD gibi ileri görüntü teknolojilerini destekleyen yüksek performanslı AMD Radeon™ R9 Series GPU’ları kullanan oyunseverler ilk elden deneyimleyebilecek. AMD CrossFire™ teknolojisi desteği ve Mantle arayüzünün mükemmel uyumu ile ile oyunseverleri radikal bir performans, sorunsuz bir oyun deneyimi bekliyor.

Civilization: Beyond Earth ile oyuncular, dünyadan başka bir gezegene sefere çıkıyor; uzaylıları keşfediyor ve yeni gezegende koloni kuruyor. Oyunun senaryosu, yepyeni bir ufuk açarak insanlığın yarattığı medeniyeti geleceğe taşıyor.

Uzayda kurulacak yeni medeniyeti keşfetmek isteyen oyun severler, 6 Kasım 2014’ten itibaren anlaşmalı bir perakendeciden yeni AMD Radeon™ R9 295X2, R9 290X ya da R9 290 grafik kartı satın aldığında Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™’ün ücretsiz versiyonuna sahip olabilecek. Kampanyanın hüküm ve koşullarına dair daha fazla bilgiye ulaşmak için amd.com/civilizationoffer sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Oyunlar En İyi AMD Radeon™’de Çalışıyor

Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™, daha büyük GPU çerçeve arabelleği gerektiren yeni nesil PC oyunlarının ilkidir. AMD Radeon™ R9 290X 8GB ise bu anlamda oluşan ihtiyacı karşılayan en başarılı grafik kartı olarak öne çıkıyor. Performans testlerinde Mantle destekli AMD Radeon™ R9 290X 8GB grafik kartının, Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™’ü herhangi bir tek GPU grafik kartından daha yüksek resim karesi hızında çalıştırdığı görülüyor. Donanımlarında 8GB gücü korumak isteyen oyunseverler, bu aydan itibaren tercih ettikleri online perakendeciden yapacakları satın alma ile bu hıza ulaşabilecekler.

Never Settle: Space Edition

Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™ paketinin yanı sıra, AMD Radeon™ R9 295X2, R9 290X ve R9 290 grafik kartlarını satın alan kullanıcılar için Never Settle: Space Edition promosyonu da sunuluyor. Kullanıcılar bu promosyon ile, anlaşmalı satıcılardan yapacakları satın almalarda elde edecekleri Altın Ödül kuponu ile 25’ten fazla oyun içeren katalogdan üç ücretsiz oyun seçebilecek. Dileyen kullanıcılar, kampanyayı Sid Meier’s Civilization®: Beyond Earth™ promosyonu ile birleştirip toplam dört oyuna ücretsiz olarak erişebilir.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz