-->
World of Warships Geliştirici Günlükleri #3: Uçak Gemileri

Merakla beklenen deniz savaşı oyunu World of Warships’in geliştirici günlüklerinin üçüncü bölümü sunuldu. Merakla beklenen deniz savaşı oyunu World of Warships’in geliştirici günlüklerinin üçüncü bölümünü sunuldu. Yeni video günlüğü, uçak gemileri ve onların savaş alanındaki yıkıcı etkinliğine odaklanıyor. World of Warships takımı, bu etkileyici gemilerin gerçek zamanlı strateji stilindeki bir oyun içerisinde kruvazör ve destroyerler […]

30.10.2014 | ulasufuk

Merakla beklenen deniz savaşı oyunu World of Warships’in geliştirici günlüklerinin üçüncü bölümü sunuldu.

Merakla beklenen deniz savaşı oyunu World of Warships’in geliştirici günlüklerinin üçüncü bölümünü sunuldu. Yeni video günlüğü, uçak gemileri ve onların savaş alanındaki yıkıcı etkinliğine odaklanıyor. World of Warships takımı, bu etkileyici gemilerin gerçek zamanlı strateji stilindeki bir oyun içerisinde kruvazör ve destroyerler gibi zırhlılar arasından nasıl sıyrıldığını açıklıyor. Uçak gemisinden havalanan dört farklı uçak filosunu (dalış bombardıman uçakları, torpido bombardıman uçakları, keşifçiler ve savaşçı uçaklar) ve bunların her birini kullanarak savaşın seyrini nasıl etkileyebileceğinizi keşfedin.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!