-->
Wargaming World of Tanks Blitz’e İkinci Seri Sovyet Ağır Tanklarını Ekliyor

World of Tanks Blitz, 1.3 güncellemesiyle yeni Sovyet araçlarına, yeni haritalara ve geliştirilmiş grafiklere kavuştu. Wargaming bugün World of Tanks Blitz 1.3 Güncellemesi’nin tüm dünyada yayınlandığını duyurdu. Bu son eklenti oyunu, beş yeni Sovyet tankı, iki tamamen yeni harita, yeni grafik efektleri ve tamamen yenilenmiş savaş sonrası ekranı ile daha da zenginleştirdi. World of Tanks […]

02.10.2014 | ulasufuk

World of Tanks Blitz, 1.3 güncellemesiyle yeni Sovyet araçlarına, yeni haritalara ve geliştirilmiş grafiklere kavuştu.

Wargaming bugün World of Tanks Blitz 1.3 Güncellemesi’nin tüm dünyada yayınlandığını duyurdu. Bu son eklenti oyunu, beş yeni Sovyet tankı, iki tamamen yeni harita, yeni grafik efektleri ve tamamen yenilenmiş savaş sonrası ekranı ile daha da zenginleştirdi.

World of Tanks Blitz’e eklenen yeni Sovyet tankları arasında tamamı 6. seviyeden başlayan T-150, KV-3, KV-4, ST-1 ve IS-4 gibi ağır araçlar bulunuyor. Kayıp Tapınak ve Siyah Goldville adlı iki yeni harita, oyuncuların karşısına keşfedip fethedecekleri yeni bölgeler çıkarırken; yepyeni atmosferik sis, peyzaj aydınlatmala efektleri ve gerçek gibi gözüken çimenler oyunculara daha gerçekçi bir oyun deneyimi sunuyor. Savaş sonrası ekranı da tamamen elden geçti ve artık oyuncuların performanslarına dair daha detaylı bilgilere ulaşılabiliyor.

World of Tanks Blitz’in Haziran 2014’te yayınlanmasından bu yana App Store üzerinden indirilme sayısı 7 buçuk milyonu aştı. Oyuncular günlük ortalama 60 dakikalarını oyunda geçirirken, her oyuna girişlerinde ortalama 20 dakika oyunda kaldılar. World of Tanks Blitz aynı zamanda prestij sahibi Altın Joystick Ödülleri’nde Yılın En iyi Mobil Oyunu ödülüne aday gösterilme onuruna erişti.

World of Tanks Blitz hakkında daha fazla bilgi için:

http://wotblitz.eu



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!