-->
Uncharted 4’ten Yeni Bilgiler “Çok Yakında” Geliyor

Geçtiğimiz Haziran ayında E3’te duyurulan ve o günden bu yana haber alamadığımız Uncharted 4: A Thief’s End’den yakında yeni bilgiler gelecek. Naughty Dog’dan Evan Wells, Naughty Dog’un 30. Yıldönümü sanat gösterisinde GameCrate’e yaptığı açıklamada, “Geliştirme aşaması iyi gidiyor. E3’ten bu yana yoğun bir şekilde çalışıyoruz ve tüm söyleyebileceğim çok yakında size göstereceğimiz bazı şeyler olacak.” dedi. Wells, PS4 için geliştirilen Uncharted 4 […]

09.10.2014 | ulasufuk

Geçtiğimiz Haziran ayında E3’te duyurulan ve o günden bu yana haber alamadığımız Uncharted 4: A Thief’s End’den yakında yeni bilgiler gelecek.

Naughty Dog’dan Evan Wells, Naughty Dog’un 30. Yıldönümü sanat gösterisinde GameCrate’e yaptığı açıklamada, “Geliştirme aşaması iyi gidiyor. E3’ten bu yana yoğun bir şekilde çalışıyoruz ve tüm söyleyebileceğim çok yakında size göstereceğimiz bazı şeyler olacak.” dedi.

Wells, PS4 için geliştirilen Uncharted 4 bilgileri için bastırılan ne kadar kısa süre sorularına ise “çok” yanıtını verdi.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!