-->
Uçaklar ve Tanklar KONTAKT’a Uğradı!

Bu yıl 5.’si düzenlenen alt-kültür etkinliği KONTAKT’ta Wargaming rüzgârı esti Wargaming, bu yıl 11-12 Ekim tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre Merkezi’nde 5.’si düzenlenen KONTAKT 5 etkinliğinde oyuncularla buluştu. Wargaming, Türkiye’de önemli alt kültür topluluklarını bir araya getiren; cosplay, video oyunları, rol yapma oyunları ve çizgi roman gibi içeriklere sahip önemli etkinliklerden biri olan KONTAKT’ta, […]

21.10.2014 | ulasufuk

Bu yıl 5.’si düzenlenen alt-kültür etkinliği KONTAKT’ta Wargaming rüzgârı esti

Wargaming, bu yıl 11-12 Ekim tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre Merkezi’nde 5.’si düzenlenen KONTAKT 5 etkinliğinde oyuncularla buluştu.

Wargaming, Türkiye’de önemli alt kültür topluluklarını bir araya getiren; cosplay, video oyunları, rol yapma oyunları ve çizgi roman gibi içeriklere sahip önemli etkinliklerden biri olan KONTAKT’ta, sevilen tank savaşı simülâsyonu World of Tanks (PC), yepyeni mobil tank savaşı MMO’su World of Tanks Blitz ve uçak savaşı simülâsyonu World of Warplanes (PC) ile yer aldı.

Oyuncular bu etkinlikte 2014 yılında mobil platformlarda çıkışını gerçekleştirdikten sonra en çok oynanan oyunlar arasında yerini alan World of Tanks Blitz’i daha yakından deneyimleme fırsatı yakaladılar. Ayrıca Wargaming stantını ziyaret eden katılımcılar özel hediyelerin de sahibi oldu.



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.