-->
Ubisoft, Xbox One ve PS4’te The Crew İkinci Kapalı Betasının 6-10 Kasım Tarihleri Arasında Yapılacağını Duyurdu

Ubisoft bugün The Crew ikinci kapalı betasının 6 Kasım ile 10 Kasım tarihleri arasında Microsoft Xbox One video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi için gerçekleşeceğini duyurdu. Betaya katılmak isteyen oyuncular isimlerini şu adresteki bekleme listesine yazdırabilirler. Kapalı beta oyuncuların tüm Birleşik Devletleri gezmelerini ve oyunda mevcut olan beş bölgenin ikisindeki (Midwest ve […]

30.10.2014 | ulasufuk

Ubisoft bugün The Crew ikinci kapalı betasının 6 Kasım ile 10 Kasım tarihleri arasında Microsoft Xbox One video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi için gerçekleşeceğini duyurdu. Betaya katılmak isteyen oyuncular isimlerini şu adresteki bekleme listesine yazdırabilirler.

Kapalı beta oyuncuların tüm Birleşik Devletleri gezmelerini ve oyunda mevcut olan beş bölgenin ikisindeki (Midwest ve East Coast) görevleri tamamlamalarını sağlayacak. The Crew farklı ve detaylı ortamlara sahip, ister tek başınıza, ister arkadaşlarınızla katılabileceğiniz aktivitelerle dolu devasa ve nefes alan bir açık dünya sunuyor.

Midwest ve East Coast bölgelerindeki PvP lobileri de rekabet yeteneklerini kanıtlamak isteyen oyunculara açık olacak. Arabalarını özelleştirmeyi ve modifiye etmeyi seven oyuncular için ise beş özellik sınıfından yine ikisi, Street ve Dirt, mevcut olacak.

Kapalı betaya tüm Xbox Live ve PlayStation® Network üyeleri erişebilecek; ancak bazı çevrimiçi özellikler Xbox Live Gold veya PlayStation Plus üyeliği gerektirecek.

E3 2014’te En İyi Yarış Oyunu dalında Oyun Eleştirmenleri Ödülü’nü kazanan The Crew oyuncuları Birleşik Devletlerin heyecan verici görevler ve gerçek oyuncularla dolu devasa açık dünyasında çılgın bir maceraya çıkaracak olan aksiyon tabanlı bir MMO oyunudur. The Crew Xbox One, PlayStation®4, Xbox 360 ve PC için 2 Aralık’ta piyasada olacak.

The Crew hakkında daha fazla bilgi için lütfen thecrewgame.com adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!