-->
Ubisoft Far Cry 4’ın Yeni Deneysel Web Sayfası İle Oyuncuların Vahşi Yanlarını Keşfetmelerini Sağlayacak

“What are you made of?” interaktif kampanyası oyuncuları etkileyici ama vahşi bir ortamın içine bırakıyor ve herkesin birbirinden farklı bir deneyim yaşamasını sağlıyor Ubisoft bugün Far Cry® 4’ün önceden tahmin edilemez olaylarla dolu bir dünyada oyuncuların tepkilerini test etmek üzere hazırlanan deneysel web sayfası What are you made of? dijital platformunun yayına girdiğini duyurdu. Bu […]

23.10.2014 | ulasufuk

“What are you made of?” interaktif kampanyası oyuncuları etkileyici ama vahşi bir ortamın içine bırakıyor ve herkesin birbirinden farklı bir deneyim yaşamasını sağlıyor

Ubisoft bugün Far Cry® 4’ün önceden tahmin edilemez olaylarla dolu bir dünyada oyuncuların tepkilerini test etmek üzere hazırlanan deneysel web sayfası What are you made of? dijital platformunun yayına girdiğini duyurdu. Bu etkileyici sinematik deneyim oyunculara Far Cry® 4’ün vahşi ve acımasız dünyası hakkında fikir verecek.

Oyuncular 4 farklı erginlenme ayininden geçmek zorunda olacaklar:

–       « An eye for an eye » ile ölümcül bir yüz yüze karşılaşma

–       « Rabbit hole » ile anlaşılamaz bir zihin labirenti

–       « Mind Blossom » ile bir hipnotik trans

–       « Escape » ile gözler bağlı ses takibi

Haftalık olarak yayınlanacak her bir ayin oyuncuların karar vermek ve içinde bulundukları ekstrem durumundan kaçmak için yalnızca birkaç saniyeleri olacağı interaktif filmlerden oluşacak. Oyuncuların vereceği her karar diğer olayları tetikleyecek ve oyuncuları yine yeni bir karar vermeye zorlayacak ve bu şekilde devam edecek…

Dijital platform toplamda 42 milyon farklı rota yaratabilecek ve tüm bu farklı kombinasyonları denemek yaklaşık 100 gün sürecek.

Her ayinin sonunda oyuncuların vermiş oldukları kararlar kişiliklerini belirleyecek belli bir algoritmaya bağlı olarak analiz edilecek ve Uplay yoluyla Far Cry® 4 özel içeriğine erişim verecek.

“Oyuncuların tepkilerini görmek için sabırsızlanıyoruz. Bu interaktif kampanya oyuncuları, oyuna ve evrenine yeni bir yaklaşım sunan bu deneyimin merkezine oturtacak,” diyor EMEA Pazarlama Direktörü Guillaume Carmona. “Bu platform sayesinde her oyuncu tamamen farklı bir deneyim yaşayacak. Far Cry 4’ün güzelliği de bu, oyuncular aynı web sayfasında olduğu gibi kendi yollarını yaratabilecekler. Verilen her karar önemli ve sonucu doğrudan etkileyecek.”



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.