-->
Ubisoft, Far Cry 4 Silah Fragmanını Yayınladı

Silahlar Yeni ve İlgi Çekici Bir Karakter Tarafından SağlanıyorUbisoft bugün Far Cry 4’ün silahlarını gösteren yeni bir fragman yayınladı. Far Cry 4’te kullanabileceğiniz yepyeni silahları yakından görme şansını kaçırmayın. Ölümcül havan topları, bombaatarlar ve makineli tüfeklerle düşmanlarınızın üzerine ateş yağdırın veya otomatik arbaletler ve Kukri bıçaklarıyla işinizi sessizce halledin. Bu etkileyici silahlar oyunculara yeni ve ilgi çekici […]

03.10.2014 | ulasufuk

Silahlar Yeni ve İlgi Çekici Bir Karakter Tarafından SağlanıyorUbisoft bugün Far Cry 4’ün silahlarını gösteren yeni bir fragman yayınladı. Far Cry 4’te kullanabileceğiniz yepyeni silahları yakından görme şansını kaçırmayın. Ölümcül havan topları, bombaatarlar ve makineli tüfeklerle düşmanlarınızın üzerine ateş yağdırın veya otomatik arbaletler ve Kukri bıçaklarıyla işinizi sessizce halledin.

Bu etkileyici silahlar oyunculara yeni ve ilgi çekici bir karakterce sağlanacak. Longinus eski bir savaş lordu olduğunu kabul ediyor ama ülkesindeki iç savaş sırasında ölümle burun buruna geldiğinde Tanrıyı bulduğunu söylüyor. Çeşitli dini misyoner gruplarıyla yaptığı yolculuklar sonucunda Himalayalara giden bir yolu takip ediyor ve kendisini Kyrat’ta, çok tanıdık görünen bir iç savaşın ortasında buluyor. Longinus değişmiş olabilir, ama bu aslanın kuzuya dönüştüğü anlamına da gelmiyor. Özgürlükleri için verdikleri savaşı destekleyerek kuzulara silah ve kaynak satmayı kabul ediyor, çünkü tecrübelerinden biliyor ki savaş lordları kendiliğinden teslim olmuyor.

Far Cry 4’te oyuncular bugüne kadar yapılmış en kapsamlı ve etkileyici Far Cry oyununu oynayacak ve tamamen yeni, devasa bir açık dünyaya adım atacaklar. Oyuncular kendilerini Himalayaların kendi kendini atamış despot bir kral tarafından yönetilen nefes kesici, tehlikeli ve çılgın bir bölgesi olan Kyrat’ta bulacaklar.  Oyuncular bir çok farklı silah, araç ve hayvan kullanarak bu egzotik açık dünyada kendi hikayelerini yazacaklar.

Ubisoft Montreal liderliğinde Ubisoft’un diğer stüdyolarıyla birlikte geliştirilen Far Cry 4 tüm dünyada 18 Kasım’da, PlayStation®4 ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Microsoft Xbox One, Xbox 360 oyun ve eğlence sistemleri ve Windows PC için piyasada olacak.

Far Cry 4 hakkında daha fazla bilgi için lütfen farcrygame.com ve facebook.com/farcry adreslerini ziyaret edin.

 



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.