-->
The Sims 4’ün Ücretsiz İçerik Güncellemeleri Açıklandı

1 Ekim’den itibaren The Sims 4 hayranları heyecan verici yeni içeriklere ücretsiz olarak erişebilecekler. Baş Yapımcı Rachel Frankin The Sims 4 bloguna gönderdiği mesajında yıl sonuna kadar yayınlanması planlanan ücretsiz The Sims 4 içerikleriyle ilgili planları açıkladı – ve havuzlar da listede bulunuyor. The Sims 4 sınırsız oynanış imkanı sunan bir oyun ve her güncelleme […]

02.10.2014 | ulasufuk

1 Ekim’den itibaren The Sims 4 hayranları heyecan verici yeni içeriklere ücretsiz olarak erişebilecekler.

Baş Yapımcı Rachel Frankin The Sims 4 bloguna gönderdiği mesajında yıl sonuna kadar yayınlanması planlanan ücretsiz The Sims 4 içerikleriyle ilgili planları açıkladı – ve havuzlar da listede bulunuyor. The Sims 4 sınırsız oynanış imkanı sunan bir oyun ve her güncelleme de oyuna yeni özellikler, yeni içerikler ve fazlasını ekleyecek.

Sunulmuş olan ilk güncelleme oyuna Hayaletleri ve özel Yıldız Savaşları giysi setini ekliyor. Sim’ler Kasım ayında havuza girebilecek, Aralık ayında ise yeni kariyer yollarına ve ödüllerine sahip olacaklar. Oyuncular Origin’e giriş yaparak ücretsiz güncellemelere erişebilecekler.

TS4_335_GHOSTS_LIFT_07_001

TS4_335_GHOSTS_LIFT_06_002

TS4_335_GHOSTS_LIFT_05_001

TS4_344_SWCS_02_006

TS4_344_SWCS_01_006

 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!