-->
Savaş Alanına Girin: Galaxy on Fire – Alliances’ın Yeni Oyun Modunda İttifak Güçlerinizle Tüm Sunucuya Diz Çöktürün

Deep Silver FISHLABS, ünlü oyunları Galaxy on Fire™ – Alliances için şimdiye kadar geliştirdikleri en büyük içerik güncellemesini App Store üzerinden yayınladı. Özel olarak tasarlanmış savaş sunucularında, diplomasi, taktik ve mücadelecilik gibi unsurlar her zaman olduğundan daha büyük bir rol oynayacak. Popüler çok oyunculu strateji oyunu Galaxy on Fire™ – Alliances yepyeni güncellemesiyle birlikte, geniş […]

16.10.2014 | ulasufuk

Deep Silver FISHLABS, ünlü oyunları Galaxy on Fire™ – Alliances için şimdiye kadar geliştirdikleri en büyük içerik güncellemesini App Store üzerinden yayınladı. Özel olarak tasarlanmış savaş sunucularında, diplomasi, taktik ve mücadelecilik gibi unsurlar her zaman olduğundan daha büyük bir rol oynayacak.

Popüler çok oyunculu strateji oyunu Galaxy on Fire™ – Alliances yepyeni güncellemesiyle birlikte, geniş oyun seçeneklerine bir yenisini daha ekledi. Bu yeni oyun modu özellikle PvP (karşılıklı mücadele) seven oyuncuları hedefliyor. Deep Silver FISHLABS stüdyolarının amiral gemisi olan oyunun, Warzone adlı bu yeni modunda oyuncular tek bir ittifak ile bütün bir sunucuya hükmetme şansını yakalayacaklar. En yoğun ve heyecanlı Galaxy on Fire™ – Alliances deneyimini vaat eden bu oyun modunda oyuncular, birbirleriyle kıyasıya bir mücadele içine girecekler.

Warzone oyun modunun en vurucu özelliklerinden biri olan yeni yıldız haritaları, normal haritalara göre PvP kapışmaları için çok daha elverişli bir şekilde tasarlanmış ve her biri en fazla 1000 oyuncu barındırıyor. 12 dış başlangıç kümesinden birinde oyuna başlayabilen cesur oyuncular, haritaların en değerli gezegen ve şehirlerine ev sahipliği yapan “Inner Realm” bölgelerine göz dikebilecekler. Doğal olarak en sert çarpışmalar bu bölgelerde yaşanacak ve tek bir ittifakın bütün bir sunucuya diz çöktürmesi bile mümkün olacak. Sonuç olarak Warzone sunucuları sadece en hırslı oyunculara değil, aynı zamanda evrenin en değerli gezegen ve şehirlerini son adam kalana dek savunan kalabalık ve acımasız yapay zeka kuvvetlerine de ev sahipliği yapacak.

Yukarıda bahsedilen bu yepyeni özellikler yeni Warzone sunucularında bulunabilir. Oyunun halihazırdaki evrenleri “Prima Luce”, “Fiat Lux” ve “Aurora” bu güncellemeden etkilenmeyecek.

Türkçe ve Tai Dili olmak üzere iki yeni lokalizasyonu ve yeni uygulama simgesini içeren “Enter the Warzone” güncellemesinin detaylı açıklamaları http://bit.ly/GOFA-Warzone-Changelog adresinde bulunabilir.

  • Galaxy on Fire™ – Alliances App Store üzerinde ücretsiz olarak http://bit.ly/gofa-iOS adresinden indirilebilir.

Uygulamayı daha önce kurmuş oyuncular oyun dosyalarını güncelleyerek yeni özelliklere erişebilirler. Oyun iPhone 4S (ya da daha yeni), iPad2 (ya da daha yeni), iPad mini, iPod touch 5G gerektirmektedir. Bu popüler mid-hardcore Devasa Çevrimiçi Oyun, iOS platformlarına özel olarak bulunabilirken, belli bölgelerde Google Play üzerinden de erişime açılmıştır. Galaxy on Fire™ – Alliances’ın Android platformları için Dünya çapında çıkışı çok yakın bir tarihte duyurulacaktır.

Galaxy on Fire – Alliances Hakkında

Galaxy on Fire – Alliances, destansı Galaxy on Fire evreninde geçen ilk çok oyunculu oyundur. Galaxy on Fire – Alliances’ta oyuncular Terran’ların, Nivelian’ların ya da Vossk’ların umut vadeden komutanlarının rollerini üstleniyor. Uzayın sınırlarının ötesinde şöhret ve servet peşindeki bu komutanlar, şimdiye dek keşfedilmemiş, Shroud Nebula olarak bilinen bölgeleri sömürmek için yola çıkıyor. Komutanlar bu noktada güçlü askeri üsler inşa etmeli, değerli kaynaklar elde etmeli ve stratejik önem teşkil eden bölgeleri ellerinde bulundurmalıdır. Ancak bu tehlikelerle dolu bölgede yalnızca bir takım olmayı ve güçlü ittifaklar kurmayı başarabilenler tutunabilecektir.

Özellikler:

  • Galaxy on Fire evrenindeki ilk mobil Strateji MMO’su
  • 200.000’den fazla gezegene sahip uçsuz bucaksız bir yıldız haritası
  • Yüzlerce oyuncu ve destansı uzay savaşları
  • Kolay erişilebilir ittifak sistemi ve çeşitli co-op özellikleri
  • Bireysel liderlik tabloları, çok uluslu ittifaklar ve Facebook arkadaşları
  • Önceki Galaxy on Fire oyunlarından bilinen üç farklı uzaylı türü
  • En üst düzey 3D grafikler ve teknoloji harikası özel efektler
  • Mobil platform için optimize edilmiş kullanıcı arayüzü ve pürüzsüz işleyen dokunmatik kontroller
  • iPhone, iPad ve iPod Touch’ın desteklediği modellerde farklı çözünürlük ve özellikler için tam optimizasyon
  • Türkçe dâhil 14 dil seçeneği: (İngilizce, Almanca, Sadeleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Japonca, Korece, Rusça, İtalyanca, İspanyolca, Lehçe, Brezilya Portekizcesi, Tay dili ve Türkçe)
  • 15 Ekim 2014’ten beri desteklenen özel sunucu ve daha fazla PVP odaklı Warzone oyun modu.


Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!