-->
NBA 2K15’in Rekabet Modu MyPARK’ın Detayları Açıklandı (Video)

2K bugün ilk kez NBA 2K14’te tanıtılan, devrim yaratan çevrimiçi çokluoyuncu rekabet modu MyPARK’ın 2K15 versiyonu ile ilgili ayrıntıları açıkladı. Bu yıl yeni parklar, gruplar, yarışmalar, itibar sistemi, kadrolar ve MyNBA 2K15 mobil uygulamasıyla entegrasyon ile işler daha da kızışıyor.   Başlıca özellikleri şöyle sıralayabiliriz: Gruplar: Üç gruptan birine bağlılığınızı ilan edeceksiniz: The Old Town […]

02.10.2014 | ulasufuk

2K bugün ilk kez NBA 2K14’te tanıtılan, devrim yaratan çevrimiçi çokluoyuncu rekabet modu MyPARK’ın 2K15 versiyonu ile ilgili ayrıntıları açıkladı. Bu yıl yeni parklar, gruplar, yarışmalar, itibar sistemi, kadrolar ve MyNBA 2K15 mobil uygulamasıyla entegrasyon ile işler daha da kızışıyor.

 

Başlıca özellikleri şöyle sıralayabiliriz:

  • Gruplar: Üç gruptan birine bağlılığınızı ilan edeceksiniz: The Old Town Flyers, Sunset Beach Ballers veya Rivet City Rough Riders. Bunların her biri sekiz korttan oluşan parka ve basketbola farklı bakış açısına sahipler, bunları da oyununuzun çeşitli yönlerinin daha güçlü olmasından anlayabileceksiniz.
  • MyPARK İtibarı: Bir park seçtikten sonra, MyPARK itibar özelliği ile itibar kazanmaya başlayacaksınız; bunda yalnızca kazandığınız maçlar değil, takım arkadaşlarınızın durumu ve rakipleriniz de etkili olacak. İtibarınız yükseldikçe MyPARK’a özel çeşitli geliştirmeler açacaksınız.
  • MyPARK Şampiyonası: 11 Ekim’de başlayıp NBA All-Star öncesindeki haftasonu boyunca sürecek olan MyPARK Şampiyonası haftalık turnuvalarda üç grubu da birbirine karşı yarıştıracak. Kazandığınız puanlar MyPARK Şampiyonasına etki edecek ve kazanan grup yeni tasarlanmış bir park kazanacak!
  • Jordan Rec Center: Eğer sokak basketbolu size göre değilse çeyreği 5 dakikadan NBA kurallarına göre oynanan 5’e 5 maçlar için dört tam boy sahaya sahip olan Jordan Rec Center’ı deneyebilirsiniz. Burada oynanan maçlar da MyPARK itibarına ve MyPARK Şampiyonasına etki edecek.
  • Kadrolar: İster sokakta, ister kapalı sahada oynamayı tercih edin, parkınızdaki oyuncular listesine bakıp onlara davet göndererek kendinize bir Kadro oluşturabilirsiniz. Takımınızı kurduktan sonra her kortta bulunan özel Kadro alanlarını kullanabilirsiniz. Maç bittiğinde sahaya Kadro halinde çıkacaksınız.

Ek Özellikler:

  • Yeni Özellik Geliştirme özelliği sayesinde gard yapması imkansız, 99’larla dolu parklar görmeyeceksiniz. MyPLAYER modunda nasıl geliştirme yaptığınıza bağlı olarak belli alanlarda ustalaşacaksınız.
  • MyPARK maçları 15 puana indirildiğinden, Got Next bekleme süreleri de kısalacak.
  • Ekrandaki yeni maç skoru görüntüsü sayesinde skoru görmek için kamera açısını değiştirmek zorunda kalmayacaksınız.
  • Takım arkadaşı göstergesi sayesinde oyun menüsüne çıkmadan ne kadar iyi oynadığınızı bir bakışta görebileceksiniz.
  • MyNBA2K15 mobil uygulaması ile kadronuza veya parkınızdaki oyunculara kolayca mesaj gönderebileceksiniz. Uygulamada istediğinizi yazın, ekranlarında çıkacaktır.
  • Eşleştirmelerde artık katılma sırası yerine pozisyon ağırlığı daha önemli.


Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!