-->
MONOPOLY Family Fun Pack Piyasaya Çıkıyor

Hasbro, Inc. (NASDAQ: HAS) ve Ubisoft bugün ünlü MONOPOLY kutu oyununa dayanan özel MONOPOLY Family Fun Pack paketini duyurdu. MONOPOLY Family Fun Pack yılsonuna doğru perakende mağazalar satışa sunulacak. MONOPOLY Family Fun Pack ünlü seriye modern bir bakış kazandıracak olan özel bir MONOPOLY oyun paketi. Paketin içinde MONOPOLY Plus, My MONOPOLY – oyuncuların klasik ve 3D […]

23.10.2014 | ulasufuk

Hasbro, Inc. (NASDAQ: HAS) ve Ubisoft bugün ünlü MONOPOLY kutu oyununa dayanan özel MONOPOLY Family Fun Pack paketini duyurdu. MONOPOLY Family Fun Pack yılsonuna doğru perakende mağazalar satışa sunulacak.

MONOPOLY Family Fun Pack ünlü seriye modern bir bakış kazandıracak olan özel bir MONOPOLY oyun paketi. Paketin içinde MONOPOLY Plus, My MONOPOLY – oyuncuların klasik ve 3D oyun tahtasını özelleştirmelerini sağlayan MONOPOLY Plus eklentisi, ve MONOPOLY Deal – şansınızın anında değişebileceği, bağımlılık yapıcı kart oyunu bulunuyor.

MONOPOLY Deal kart oyunu MONOPOLY’nin emlak ticareti aksiyonuna yeni bir soluk getiriyor. Oyuncular zafere ulaşmaya çalışırken Zorunlu Anlaşma, Borç Tahsilcisi ve Anlaşma Bozucu kartlarını oynayarak arkadaşlarına ve dünyanın dört bir yanındaki oyunculara karşı mücadele edecekler. Farklı renklerden üç emlak setini de toplayan ilk oyuncu oyunu kazanacak. MONOPOLY Deal hem MONOPOLY Family Fun Pack içinde yer alacak, hem de bağımsız olarak indirilebilecek.

Family Fun Pack içinde ayrıca oyuncuların MONOPOLY Plus içinde özel Rabbids oyun tahtası ve Rabbids oyun taşı kullanmalarını sağlayacak ücretsiz Rabbids eklentisi de bulunuyor.



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.