-->
Merakla beklenen FURY Filmindeki Sembolik “Sherman” Tankı, World of Tanks’e Geliyor!

Sony Pictures’ın FURY (Öfke) adlı filmi World of Tanks’e geliyor World of Tanks’ın yayımcısı Wargaming bugün Sony Pictures’ın 17 Ekim’de vizyona girecek filmi FURY’ye özel olarak hazırlanmış “FURY Özel Ürünleri” hakkında detayları gün yüzüne çıkardı. Filmin ana karakteri “Wardaddy” tarafından kumanda edilen sembolik M4 Sherman tankını da içeren bu özel ürünler, World of Tanks (PC), […]

09.10.2014 | ulasufuk

Sony Pictures’ın FURY (Öfke) adlı filmi World of Tanks’e geliyor

World of Tanks’ın yayımcısı Wargaming bugün Sony Pictures’ın 17 Ekim’de vizyona girecek filmi FURY’ye özel olarak hazırlanmış “FURY Özel Ürünleri” hakkında detayları gün yüzüne çıkardı. Filmin ana karakteri “Wardaddy” tarafından kumanda edilen sembolik M4 Sherman tankını da içeren bu özel ürünler, World of Tanks (PC), World of Tanks: Xbox 360 Edition ve World of Tanks Blitz’te (iOS) oyun içi satın alınabilecek.

Wargaming Pazarlama Direktörü Erik Whiteford: “Wargaming’in tarihsel ve teknik olarak doğru olmaya gösterdiği özen düşünüldüğünde, World of Tanks ile beyaz perdeye tank savaşını en gerçekçi şekilde aktaran film olan FURY doğal olarak birbiriyle bağdaşıyor.” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Sony Pictures ile ortaklaşa çalışıp klasikleşmiş Sherman tankının bu muazzam versiyonunu oyuncularımıza sunmaktan gurur duyuyoruz.”

Sony Pictures Tüketici Ürünleri Başkan Yardımcısı Mark Caplan ise konuyla ilgili olarak: “Wargaming ile birlik olup FURY tankını tanklara gönülden bağlı bir kitleye sunmaktan heyecan duyuyoruz. World of Tanks, FURY’nin beyaz perdede sunduğu sinematik deneyimi dijital ortama mükemmel şekilde yansıtacak” dedi.

World of Tanks: Xbox 360 Edition oyuncuları, FURY’e özel ürünleri 15 Ekim – 11 Aralık tarihleri arasında oyun içinden satın alabilecekler. World of Tanks Blitz oyuncuları 17 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında; World of Tanks (PC) oyuncuları ise 27 Ekim – 11 Aralık tarihleri arasında bu özel ürünlere sahip olabilecekler.

Paket fiyatları, her üç oyuna özel detaylı çıkış tarihleri ve bu özel içerik hakkında daha fazla bilgi için:

World of Tanks (PC)

World of Tanks Blitz

World of Tanks: Xbox 360 Edition



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.