-->
Just Dance 2015 Hareket Kumandası Uygulaması Yayında

Akıllı Telefonlar İçin Ücretsiz Hareket Kumandası Uygulaması Sayesinde Just Dance 2015’i Xbox One için Kinect veya PlayStation Camera Olmadan Oynayın  Ubisoft® bugün Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi sahiplerinin Xbox One® için Kinect, PlayStation® Camera veya PlayStation® Move Motion Controller olmadan dansları sırasında hareket takibi yaparak puanlarını tutacak olan Just Dance® […]

30.10.2014 | ulasufuk

Akıllı Telefonlar İçin Ücretsiz Hareket Kumandası Uygulaması Sayesinde Just Dance 2015’i Xbox One için Kinect veya PlayStation Camera Olmadan Oynayın 

Ubisoft® bugün Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi sahiplerinin Xbox One® için Kinect, PlayStation® Camera veya PlayStation® Move Motion Controller olmadan dansları sırasında hareket takibi yaparak puanlarını tutacak olan Just Dance® 2015 Hareket Kumandası uygulamasını duyurdu. Bu ücretsiz uygulama tüm Apple iOS 6+ ve Android 4+ akıllı telefonlarda kullanılabilecek ve PlayStation®4 sisteminde dört, Xbox One’da ise altı oyuncuya kadar destek vererek akıllı telefonları kumandaya çevirecek.

“Just Dance’in pazardaki en erişilebilir dans oyunu deneyimi olması için sürekli olarak çaba gösteriyoruz,” diyor Ubisoft Paris baş yapımcısı Jason Altman. “Just Dance 2015 Hareket Kumandası uygulaması sayesinde oyunculara puan tutmaları için akıllı telefonlarını kullanmalarını sağlayarak Just Dance 2015’i PlayStation®4 sistemi ve Xbox One’da oynamaları için yeni bir yol sunarak bu yönde önemli bir adım daha atıyoruz.”

Just Dance geliştirme ekibi tüm Just Dance 2015 oynanışının tamamen aynı olduğu yeni bir deneyim yarattı – tek farkı puan tutmak için akıllı telefon kullanılması. Eğer oyun başlatıldığında Xbox One® için Kinect veya PlayStation®Camera tespit edilemezse şu mesajı göreceksiniz: “Just Dance 2015 oynayabilmek için bir mobil cihaz gerekmektedir.” Oyuncular sonrasındaysa şu basit adımları izleyecekler: 

  1. Ücretsiz Just Dance 2015 Hareket Kumandası uygulamasını akıllı telefonlarına indirecekler.
  2. Telefonlarının konsollarıyla aynı ağa Wi-Fi yoluyla bağlı olduğundan emin olacaklar.
  3. Uygulama içinden otomatik olarak tespit edilen konsollarını seçecek ve Play seçeneğine basacaklar.

Just Dance 2015 çok satan Just Dance serisinin altıncı oyunudur ve tüm dünyada Ekim sonunda yayınlanmıştır. Just Dance 2015 aralarında Ariana Grande, Maroon 5, Charli XCX, One Direction gibi isimlerin de bulunduğu ünlü sanatçılardan 40’ın üzerinde şarkı içermektedir.

Just Dance 2015 hakkında en yeni bilgiler için justdancegame.com adresini ziyaret edin. Bizi twitter.com/justdance_uk adresinden takip edebilir ve #JustDance2015 hashtag’ini kullanabilirsiniz. 

 

JD2015_APP_TUTO_INFOGRAPHICS_UK_GBR



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!