-->
Gran Turismo 7, 2015 Veya 2016’da PS4 İçin Gelecek

Gran Turismo geliştiricisi Polyphony Digital, yeni bir Gran Turismo oyununun 2014 yılında PlayStation 4 için geleceğini açıklanmasının ardından ses çıkmayan oyunla ilgili yeni bilgiler geldi. Stüdyo başkanı Kazunori Yamauchi GamesTM dergisine verdiği röportajda; “PS3 için oyun geliştirmek çok zordu. PS4 üzerinde yüksek kalitede işlenmiş olan verilerin inanılmaz bir fark yaratacağı şüphesizdir.GT7 için ben ve çalışanlarım net bir vizyona […]

14.10.2014 | ulasufuk

Gran Turismo geliştiricisi Polyphony Digital, yeni bir Gran Turismo oyununun 2014 yılında PlayStation 4 için geleceğini açıklanmasının ardından ses çıkmayan oyunla ilgili yeni bilgiler geldi.

Stüdyo başkanı Kazunori Yamauchi GamesTM dergisine verdiği röportajda; “PS3 için oyun geliştirmek çok zordu. PS4 üzerinde yüksek kalitede işlenmiş olan verilerin inanılmaz bir fark yaratacağı şüphesizdir.GT7 için ben ve çalışanlarım net bir vizyona sahip: Biz GT6’da yapamadığımız herşeyi bu oyunda yapacağız. 2015 ya da 2016 yılında yaşadığımız dönemle uygun bir oyun olacak. “ dedi.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!