-->
World of Tanks Yarış Moduna Kavuştu

Özel haritası ve ücretsiz tankıyla Tank Ralli modu 29 Eylül’de başlıyor Wargaming bugün bedava oynanabilir çevrimiçi aksiyon oyunu World of Tanks için Tank Ralli modu eklentisini duyurdu. 29 Eylül’den 12 Ekim’e kadar aktif olacak bu yeni modda, oyuncular yıkım ve patlama dolu bir atmosferde karşı karşıya gelecek. Tank Ralli modundaki tamamen yenilenmiş Liman haritasında 3 […]

18.09.2014 | ulasufuk

Özel haritası ve ücretsiz tankıyla Tank Ralli modu 29 Eylül’de başlıyor

Wargaming bugün bedava oynanabilir çevrimiçi aksiyon oyunu World of Tanks için Tank Ralli modu eklentisini duyurdu. 29 Eylül’den 12 Ekim’e kadar aktif olacak bu yeni modda, oyuncular yıkım ve patlama dolu bir atmosferde karşı karşıya gelecek.

Tank Ralli modundaki tamamen yenilenmiş Liman haritasında 3 takım yalnızca birbirlerine karşı bitiş çizgisine ulaşma ve kontrol noktası ele geçirme mücadelesine girmiyor, aynı zamanda yarış sırasında rakiplerini indirmeye de çalışıyor. Rampalar, patlayıcılar ve diğer etkileşimli objeler ile dolu yol, kazanmak için sayısız fırsat sağlıyor. Yeni moddaki kullanılabilir tek tank olan özel yapım M24 Chaffee Sport, her kayıtlı kullanıcıya ücretsiz olarak verilecek.

Tank Ralli modunda kazanan takım tıpkı savaş görevlerindeki gibi deneyim puanları ve krediler kazanacak, aynı zamanda da “Yarışçı 2014” adlı özel oyun içi madalyaya sahip olacak.

World of Tanks hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ve bu ödüllü çevrimiçi MMO aksiyon oyununu bilgisayarınıza indirmek için lütfen http://worldoftanks.eu adresini ziyaret ediniz.

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!