-->
Wargaming.net Ligi Avrupa Sezon 4 Final Sonuçları Açıklandı

Schoolbus, sezon finali sonrası en iyi tank takımı ünvanıyla beraber 30 bin €’luk ödülün sahibi oldu Wargaming bugün Almanya’nın Köln kentinde yer alan ESL Arena ve ESL Studio 1’de düzenlenen Wargaming.net Ligi Avrupa 4. Sezonu Finallerinin sonuçlarını duyurdu. 30 Ağustos’ta başlayan turnuva, iki günlük aksiyon dolu maçlara ve heyecan verici sonuçlara sahne oldu. Virtus.PRO, EPS, Schoolbus, […]

02.09.2014 | ulasufuk

Schoolbus, sezon finali sonrası en iyi tank takımı ünvanıyla beraber 30 bin €’luk ödülün sahibi oldu

Wargaming bugün Almanya’nın Köln kentinde yer alan ESL Arena ve ESL Studio 1’de düzenlenen Wargaming.net Ligi Avrupa 4. Sezonu Finallerinin sonuçlarını duyurdu. 30 Ağustos’ta başlayan turnuva, iki günlük aksiyon dolu maçlara ve heyecan verici sonuçlara sahne oldu.

Virtus.PRO, EPS, Schoolbus, KAZNA, CPLAY,TT ve TCM olmak üzere altı takım bu müthiş turnuvaya katıldı, 100 bin €’luk ödül havuzu ve yoluna Büyük Finallerde devam etme şansı yakalayabilmek için savaştı.

Schoolbus ve Virtus.PRO arasında geçen kıyasıya mücadeleden sonra Schoolbus rakibini 4-3’lük skorla yenerek bölgesinin en iyi takımı olduğunu ispatladı, 30 bin €’luk ödüle sahip oldu ve 2015’te düzenlenecek olan Büyük Finallere adını yazdırdı. 4. sezon boyunca bileği bükülemeyen ve elemelerde ikinci gelen Virtus.PRO ise 15 bin €’luk ödüle sahip olurken, üçüncü gelen CPLAY, 9 bin €’luk ödülle elemelerden ayrıldı.

İki gün boyunca çok sayıda tutkulu e-spor taraftarı profesyonel oyuncuların kıyasına rekabetini izlemek üzere ESL Arena ve ESL Studio 1’i ziyaret etti. 12 bin kişi ise Twitch üzerinden turnuvayı çevrimiçi olarak izledi.

Wargaming.net Ligi Avrupa 2014, Büyük Finallere katılacak olan yılın bölge şampiyonunu belirlemek için bir sezon daha devam edecek.

 

 



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!