-->
Wargaming, 2014 Altın Joystick Ödülleri’nde Üç Yeni Oyunuyla Yer Alacak

Wargaming bu yılki Altın Joystick Ödüllerinde toplam iki kategoride; üç oyunla birden ödül arayacak Wargaming bu yıl 32.’si düzenlenecek olan Altın Joystick Ödülleri’nde iki kategoride aday gösterildi. 25 Ekim tarihinde Londra’daki O2 Arena’da düzenlenecek bu prestijli organizasyonda Wargaming, En İyi Çevrimiçi Oyun dalında uçak savaşı MMO’su World of Warplanes ve PC’deki sağlam atmosferini konsollara taşıyan […]

29.09.2014 | ulasufuk

Wargaming bu yılki Altın Joystick Ödüllerinde toplam iki kategoride; üç oyunla birden ödül arayacak

Wargaming bu yıl 32.’si düzenlenecek olan Altın Joystick Ödülleri’nde iki kategoride aday gösterildi. 25 Ekim tarihinde Londra’daki O2 Arena’da düzenlenecek bu prestijli organizasyonda Wargaming, En İyi Çevrimiçi Oyun dalında uçak savaşı MMO’su World of Warplanes ve PC’deki sağlam atmosferini konsollara taşıyan tank savaşı MMO’su World of Tanks: Xbox 360 Edition ile adaylar arasında. En İyi Mobil Oyun dalında ise 2014’te çıkışıyla birlikte mobil platform oyuncularının gözdesi haline gelen World of Tanks Blitz yer alacak.

2014 Altın Joystick Ödülleri’nin ödül kategorilerinde yer alan tüm oyunlar, Eylül 2013 ile Ekim 2014 tarihleri arasında yayınlanan oyunları kapsamaktadır. Oyunlar 16 kategori altında incelenmektedir. Oylama işlemleri 20 Ekim 2014’tarihinde sonlanacaktır.

Oy vermek için:

http://www.computerandvideogames.com/joystick/homepage.php

Altın Joystick Ödülleri Hakkında

Kazananları Oyuncuların Belirlediği Oyun Ödülleri olarak bilinen Altın Joystick Ödülleri 1982 yılından beri düzenlenmektedir. Kazananların halka açık oylamayla belirlendiği bu etkinlik, türünün tek örneği olmasının yanında dünyanın en eski ve en prestijli oyun organizasyonlarından biridir.

Altın Joystick Ödülleri’nde katılım kategorileri ilk yıllarda sadece bilgisayar oyunlarına odaklı olmasına rağmen, gelişen teknolojiler ile birlikte konsol oyunları, konsollar ve mobil oyunlar olarak genişlemiştir.

Altın Joystick Ödülleri hakkında daha fazla bilgi için:

http://www.computerandvideogames.com/joystick/homepage.php



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!