-->
Türkiye Ligi İle Heyecanı Katlanan “FIFA 15” Playstore’da Ön Siparişte

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, merakla beklenen FIFA 15 oyununu kullanıcılarla buluşturuyor. Türkiye Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden 18 takımın da yer aldığı FIFA 15, ön siparişle satışa sunuldu. Oyunseverler, gerçekçi bir futbol tecrübesi yaşatan FIFA 15’i, 10 TL’den başlayan taksit seçenekleri ile alabilecekler. Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, futbol […]

03.09.2014 | ulasufuk

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, merakla beklenen FIFA 15 oyununu kullanıcılarla buluşturuyor. Türkiye Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden 18 takımın da yer aldığı FIFA 15, ön siparişle satışa sunuldu. Oyunseverler, gerçekçi bir futbol tecrübesi yaşatan FIFA 15’i, 10 TL’den başlayan taksit seçenekleri ile alabilecekler.

Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, futbol oyunu serisi FIFA’nın son oyunu FIFA 15’i ön siparişle satışa sundu. Oyunseverler, merakla bekledikleri FIFA 15 oyununa, 10 TL’den başlayan taksit seçenekleri ile sahip olabilecekler.

Serinin bu son oyununda, Ignite oyun motorunun gücünü arkasına alan FIFA 15, görülmemiş derecede detaylı ve gerçekçi bir futbol tecrübesi sunuyor. Oyunseverler, top sürerken çimenlerin açılmasına, yıldız futbolcuların kendilerine özgü hareketlerine, spikerlerin taraftarların davranışlarını gerçek zamanlı olarak yorumlamasına şahit olabilecekler.

FIFA hayranları bu yıl farklı bir heyecan daha yaşayacak. Türkiye Spor Toto Süper Lig’de yer alan 18 takımın katılımı ile FIFA 15’in heyecanı ikiye katlanacak. Oyunseverler taraftarı oldukları takımı FIFA 15 oynarken de destekleme fırsatı bulacak.

FIFA 15 ile ilgili detaylı bilgileri görmek ve ön sipariş vermek için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/oyun/fifa-15

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz