-->
Sony PlayStation’dan Oyunseverlere Türkçe Dil Desteği

Sony Computer Entertainment Worldwide Studios tarafından geliştirilen LittleBigPlanet 3,Driveclub ve The Order: 1886 adlı PlayStation® oyunları, Türkçe dil desteğiyle piyasaya sunulacak. Sony, heyecanla beklenen yeni PlayStation® oyunları için sunduğu Türkçe dil desteği ile, oyun tutkunlarının yüzünü güldürecek. Geniş oyun yelpazesiyle eşsiz, ilgi çekici ve sıradışı deneyimler yaşatan PlayStation® için Sony Computer Entertainment Worldwide Studios tarafından […]

04.09.2014 | ulasufuk

Sony Computer Entertainment Worldwide Studios tarafından geliştirilen LittleBigPlanet 3,Driveclub ve The Order: 1886 adlı PlayStation® oyunları, Türkçe dil desteğiyle piyasaya sunulacak.

Sony, heyecanla beklenen yeni PlayStation® oyunları için sunduğu Türkçe dil desteği ile, oyun tutkunlarının yüzünü güldürecek. Geniş oyun yelpazesiyle eşsiz, ilgi çekici ve sıradışı deneyimler yaşatan PlayStation® için Sony Computer Entertainment Worldwide Studios tarafından geliştirilen yeni oyunlar, daha fazla oyun severe hitap edebilmek için, Türkçe altyazılı veya dublajlı olarak sunuluyor. Böylece oyun tutkunlarıyla PlayStation® arasındaki özel bağ daha da güçleniyor.

Türkçe dil desteğiyle sunulacak oyunlardan bazıları, renkli dünyasıyla küçük oyuncuların da beğenisini kazanan ve PlayStation® platformunun sevilenleri arasında yer alan Little Big Planet serisinin en yenisi LittleBigPlanet 3, takım ruhunu güçlendiren yeni nesil yarış oyunu Driveclub ve Victoria dönemi Londra’sına farklı bir yorum getiren, yüksek gerilimli üçüncü şahıs aksiyon oyunu The Order: 1886 olacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!