-->
Rockstar Games PS4, Xbox One ve PC İçin GTA V Çıkış Tarihlerini ve Özel İçerik Detaylarını Duyurdu

Rockstar Games Grand Theft Auto V’in PlayStation4 bilgisayar eğlence sistemi ve Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi için 18 Kasım 2014, PC için ise 27 Ocak 2015 tarihlerinde piyasada olacağını açıklamaktan gurur duyuyor. Yeni fragmanı izlemek için www.rockstargames.com/V adresini ziyaret edebilirsiniz. PlayStation®4, Xbox One ve PC için Grand Theft Auto V önemli görsel ve […]

12.09.2014 | ulasufuk

Rockstar Games Grand Theft Auto V’in PlayStation4 bilgisayar eğlence sistemi ve Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi için 18 Kasım 2014, PC için ise 27 Ocak 2015 tarihlerinde piyasada olacağını açıklamaktan gurur duyuyor. Yeni fragmanı izlemek için www.rockstargames.com/V adresini ziyaret edebilirsiniz.

PlayStation®4, Xbox One ve PC için Grand Theft Auto V önemli görsel ve teknik geliştirmeler sayesinde Los Santos ve Blaine County’i çok daha etkileyici hale getirecek. Arttırılmış çizim mesafeleri ve daha yüksek çözünürlüğe ek olarak oyuncular bir çok yenilik ve geliştirme ile karşılaşacaklar:

–       Yeni silahlar, araçlar ve aktiviteler;
–       Daha fazla vahşi yaşam;
–       Daha yoğun trafik;
–       Yeni yeşillik sistemi;
–       Geliştirilmiş zarar ve hava efektleri ve daha fazlası.

PlayStation®4, Xbox One ve PC için Grand Theft Auto V ayrıca oyunun 17 radyo istasyonunda 100’den fazla yeni şarkı ve yeni DJ miksleri de içerecek. Oyun için ön sipariş veren tüm oyuncular Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online’da harcamak için $1,000,000 oyun içi parası da kazanacaklar.
PlayStation®3  ve Xbox 360 versiyonlarından geçen oyuncuları da bir çok yeni ve özel içerik bekliyor; bunlar arasında Grand Theft Auto serisinden Dukes, Dodo Seaplane ve daha hızlı ve daha yüksek manevra kabiliyetine sahip Blimp gibi klasik araçların nadir versiyonları, vahşi yaşam fotoğrafçılığı gibi aktiviteler, yeni atış mücadeleleri, yeni silahlar ve fazlası bulunuyor.

Grand Theft Auto Online için yapılan yenilikler arasında arttırılmış oyuncu sayısı da bulunuyor ve böylece PlayStation®4 ve Xbox One’da 30 oyuncuya kadar çevrimiçi oynama imkanı getiriliyor. Grand Theft Auto Online çıktığından beri yayınlanan tüm oynanış geliştirmeleri ve Rockstar’ın yarattığı ekstra içerik de PlayStation®4, Xbox One ve PC için sunulacak. PlayStation®3 veya Xbox 360 oyuncuları Grand Theft Auto Online karakterlerini ve ilerlemelerini PlayStation®4, Xbox One veya PC’ye aktarabilecekler. PlayStation®4, Xbox One ve PC için Grand Theft Auto V ve Grand Theft Auto Online hakkında daha fazla bilgi almak ve yeni ekran görüntülerini görmek için lütfen www.rockstargames.com/V adresini ziyaret edin.

Eski oyuncuların özel içeriklere nasıl erişim sağlayacaklarını öğrenmek için lütfen www.rockstargames.com/V/bonuscontent adresini ziyaret edin.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!