-->
PlayStation Plus Haftasonu Etkinliğinde Tüm Dünya ile Oyun Keyfi Parmaklarınızın Ucunda

Eylül ayında ücretsiz çevrimiçi multiplayer  erişimi ile multiplayer oyun dünyasının kapılarını aralayın  Sony Computer Entertainment Avrupa, PlayStation 4 sahiplerine ücretsiz PlayStation Plus hafta sonunu duyurdu Sony Computer Entertainment Avrupa (SCEE), bugün tüm PlayStation®4 (PS4™) kullanıcılarına 26 Eylül Cuma TSİ 10.00’dan 29 Eylül Pazartesi TSİ 10.00’a kadar tüm hafta sonu boyunca PlayStation®Plus (PS Plus)’ın çevrimiçi multiplayerözelliklerine ücretsiz erişim […]

22.09.2014 | ulasufuk

Eylül ayında ücretsiz çevrimiçi multiplayer  erişimi ile multiplayer oyun dünyasının kapılarını aralayın 

Sony Computer Entertainment Avrupa, PlayStation 4 sahiplerine ücretsiz PlayStation Plus hafta sonunu duyurdu

Sony Computer Entertainment Avrupa (SCEE), bugün tüm PlayStation®4 (PS4™) kullanıcılarına 26 Eylül Cuma TSİ 10.00’dan 29 Eylül Pazartesi TSİ 10.00’a kadar tüm hafta sonu boyunca PlayStation®Plus (PS Plus)’ın çevrimiçi multiplayerözelliklerine ücretsiz erişim sağlayacak kaçırılmaz bir fırsat sunuyor.

Bu inanılmaz fırsattüm PS4 sahiplerine açık olacak ve herhangi bir kayıt işlemi gerektirmeyecek. Bu sınırlı süre boyunca dünyanın her tarafından profesyonel oyuncularla yaşanacak benzersiz bir multiplayer oyun deneyimi ile oyun seviyesi bir adım öteye taşınacak.

PS Plus hizmeti hakkında

PS Plus hizmeti, PSN‘e eklenen ve aralarında dünyanın her yerinden oyuncularla çevrimiçi multiplayeroynama imkânı da olan birtakım özellikler sağlayarak üyelerine özel bir değer sağlar.

Bu fantastik çevrimiçi multiplayer erişime ek olarak, PS Plus üyeleri her ay üye oldukları sürece kendilerine ait olacak iki PlayStation®4, PlayStation®3 ve PlayStation®Vita oyununu indirebilir, özel PlayStation®Store indirimlerinin tadını çıkarabilir, bulut depolama ve daha fazlasına özel erişim sağlayabilir. Üstelik tüm bunlar ayda sadece 14 TL**. Ayrıca oyuncular 29 TL** ödeyerek üç aylık veya 99 TL** ödeyerek bir yıllık abonelik alarak tasarruf yapma imkânına sahipler.

PS Plus hakkında daha fazla bilgi için: http://tr.playstation.com.

* Yüksek dereceli olarak Metacritic puanı 70+ baz alınmıştır.

** Fiyatlar bölgeye göre değişiklik gösterebilir.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz