-->
Oyunlarda Yüksek Performans Cebinizi Yakmayacak

Oyun dünyasında yeni nesil grafik dönemi başladı. Önümüzdeki günlerde çıkacak oyunlarla birlikte, sistemler zorlanmaya başlanacak. Yeni nesil oyunları en iyi şekilde oynamak için performansı yüksek bir bilgisayar geçmenin tam vakti. Konsollarla bilgisayarlar arasındaki rekabetin galibi belli oldu. Konsollar yeni nesil grafikler konusunda bilgisayarların gerisinde kaldı. Oyun yapımcıları, konsola özel olarak çıkardıkları yapımları, bilgisayarlara da getiriyor. […]

30.09.2014 | ulasufuk

Oyun dünyasında yeni nesil grafik dönemi başladı. Önümüzdeki günlerde çıkacak oyunlarla birlikte, sistemler zorlanmaya başlanacak. Yeni nesil oyunları en iyi şekilde oynamak için performansı yüksek bir bilgisayar geçmenin tam vakti.

Konsollarla bilgisayarlar arasındaki rekabetin galibi belli oldu. Konsollar yeni nesil grafikler konusunda bilgisayarların gerisinde kaldı. Oyun yapımcıları, konsola özel olarak çıkardıkları yapımları, bilgisayarlara da getiriyor. Önümüzdeki aydan itibaren, yenil grafiklerle birlikte oyun dünyası bir üst seviyeye adım atacak. Yeni nesil grafikleri tam anlamıyla yaşamak için bilgisayarınızı değiştirmenin zamanı geldi. Art Sistem’in ülkemize getirdiği Gigabyte oyuncu serisi içerisinde bulunan P15FV2-TR002H dizüstü bilgisayar, yüksek performansa tasarruflu şekilde ulaşmak isteyen oyuncular için biçilmiş kaftan.

Oyun Keyfini Kablosuz Yaşayın

Masaüstü bilgisayarların sunduğu grafik kalitesinde üst düzey oyun keyfine, kablosuz şekilde ulaşmak için P15FV2-TR002H’nin sunduğu yüksek donanımdan faydalanabilirsiniz. Masaya bağlı kalmadan dilediğiniz her yerde yeni nesil oyunların tadını bu bilgisayarla çıkarabileceksiniz. NVIDIA GeForce GTX 850M 2GB VRAM ekran kartına sahip olan bilgisayar, bir önceki modellere göre % 66 daha fazla performans sunuyor. Masaüstü bilgisayarlar kadar güçlü bir oyun deneyimine sahip olan cihaz, yeni nesil mimarı sayesinde elektrik tasarrufu yapıyor.
Güçlü oyun makineleri yüzünden faturası kabaran, tüketiciler için Gigabyte P15FV2-TR002H cepleri ferahlatıyor.

Önceki Nesillere Göre % 99’a Kadar Performans Artışı

Üründe bulunan, 4. Nesil Intel Core i7-4710MQ (2,5-3.5GHz) işlemci sayesinde, önceki modellere göre % 99’a varan performans artışı yaşanıyor. Yeni nesil işlemciler sayesinde, yüksek performansa karşı enerji tasarrufu da yaşanıyor. İşlemci ve GPU gücüyle performansı, hızlı veri yükleme de destekliyor. Bilgisayarda bulunan ikili depolama sistemi sayesinde mSATA SSD ve sabit diski aynı anda kullanabileceksiniz. Üründe, 128 GB mSATA SSD disk ve 7200rpm hızında 1TB’lık başka bir sabit disk bulunuyor. SSD Diske, tüketiciler internet üzerinden oynadıkları yüksek hız gerektiren oyunları kurarak, performanslarını en üst düzeye ulaştırabilir.
Oyuncuların en çok şikayet ettiği konulardan biri de, ekrana vuran ışıktır. 15.6″ Full HD 1920×1080 LCD ekran bu sorunlarını ortadan kaldırıyor. 1080P full HD görüntüyü diğer ürünlerden daha net olarak görebileceksiniz.

Sound Blaster Cinema teknolojisi  sayesinde, oyunları sineme filmleri kadar net duyabileceksiniz. Bu özel ses sistemi, oyunlardaki müzik ve ses efektlerini, mekanın içinde hissedeceğiniz kadar net sunuyor. Gigabyte P15FV2-TR002H’de bulunan, 8GB DDRIIIL  RAM sayesinde, işlem performansınız ve sistem hızınız çok yüksek olacak. İhtiyaca göre, üründeki RAM sayısı 16 GB’a kadar çıkartılabiliyor.

Son Kullanıcı Fiyatı: 2089$+KDV



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!