-->
NBA 2K15 – MyCAREER Mentors Fragman

2K bugün NBA2K15’teki MyCAREER modunun yeni özelliklerini gösteren bir oynanış fragmanı yayınladı. NBA 2K15’in MyCAREER modundaki yolculuğunuzu ligdeki Tüm NBA takımlarından akıl hocalarıyla karşılaşmalar da içerecek ve ayrıca size NBA Los Angeles Clippers koçu, NBA tarihiin en başarılı isimlerinden biri olan Doc Rivers da koçluk yapacak. NBA 2K15’in MyCAREER modunda bulunanlar: Akıl Hocaları: Hangi takım […]

26.09.2014 | ulasufuk

2K bugün NBA2K15’teki MyCAREER modunun yeni özelliklerini gösteren bir oynanış fragmanı yayınladı. NBA 2K15’in MyCAREER modundaki yolculuğunuzu ligdeki Tüm NBA takımlarından akıl hocalarıyla karşılaşmalar da içerecek ve ayrıca size NBA Los Angeles Clippers koçu, NBA tarihiin en başarılı isimlerinden biri olan Doc Rivers da koçluk yapacak.

NBA 2K15’in MyCAREER modunda bulunanlar:

Akıl Hocaları: Hangi takım için oynamak isterseniz isteyin, size işi öğreten NBA oyuncularıyla karşılaşacaksınız. Her bir takımı temsil eden NBA Oyuncuları ile seçtiğiniz takımla birlikte nasıl zekice basketbol oynanır, öğreneceksiniz.

Koç Tatmini: Yepyeni bir oynanış sistemi olarak koç tatmini oyuncuların oyunlarıyla ilgili gerçek zamanlı analiz sağlayacak. Yalnızca bir takım arkadışı olarak değerlendirilmekle kalmayacaksınız, Koç Doc Rivers’ı tatmin etmeniz gerekecek.

Geliştirme Sistemi: Uzmanlıkların her zamankinden önemli olduğu, tamamen yenilenmiş geliştirme sistemi.

Rozetler: Oyununa bağlı olarak rozetler kazanacak, bronzdan gümüşe, altına ulaşabileceksiniz.

Simüle Et veya Oyna: Oyuncular istedikleri maçları simüle edebilecekler, istediklerini oynayabilecekler. Oynadığınız takıma bağlı olarak farklı krediler kazanacaksınız.

Sponsorluklar: Mücadelelerin tamamlamak oyunculara sponsorluk anlaşmaları yapma fırsatı verecek.

Şampiyonluk: MyPark’ta şampiyonluk yüzüğünüzü sergileyebileceksiniz.

 



Popüler Haberler


Zynga, NaturalMotion ve BossAlien ekiplerinin ortak çalışmasıyla geliştirilen oynaması ücretsiz Arena savaş oyunu Star Wars: Hunters’ın çıkış tarihi belli oldu.


Microsoft, 9 Haziran 2024 tarihinde saat 20.00’de (TSİ) Xbox Games Showcase 2024 sunumunun gerçekleşeceğini duyurdu.


Ninja Theory’nin sevilen oyunu Senua’s Saga: Hellblade’in devam oyunu Senua’s Saga: Hellblade 2, 21 Mayıs 2024 tarihinde Xbox Series X/S ve PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor.


Ubisoft tarafından geliştirilen Assassin’s Creed Mirage, 6 Haziran 2024’te iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max ve M1 çipi veya daha yenisine sahip iPad Air ve iPad Pro’da yer alacak.