-->
Logitech’ten Dünyanın En Gelişmiş Mekanik Oyun Klavyesi

Logitech G910 Orion Spark, yeni özel Romer-G anahtar, akıllı RGB aydınlatma ve Arx Control entegrasyon özelliklerine sahip Oyun aksesuarlarında lider Logitech, oyun tutkunları için geliştirdiği yeni mekanik klavyesi Logitech® G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard’u tanıttı. Özel Logitech Romer-G anahtar ile diğer mekanik tuşlara göre %25 daha hızlı harekete geçiş özelliği sunan Logitech G910, üstün […]

17.09.2014 | ulasufuk

Logitech G910 Orion Spark, yeni özel Romer-G anahtar, akıllı RGB aydınlatma ve Arx Control entegrasyon özelliklerine sahip

Oyun aksesuarlarında lider Logitech, oyun tutkunları için geliştirdiği yeni mekanik klavyesi Logitech® G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard’u tanıttı. Özel Logitech Romer-G anahtar ile diğer mekanik tuşlara göre %25 daha hızlı harekete geçiş özelliği sunan Logitech G910, üstün dayanıklılığa ve akıllı aydınlatma sistemine de sahip.

Logitech mühendislerinin, oyunseverlerin ve e-Spor oyuncularının yorumlarından yola çıkarak Logitech G910’u geliştirdiklerini söyleyen Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız,  ‘Logitech G910, yeni jenerasyon mekanik klavye geliştirme çalışmalarımızın zirvesi.. Mühendislerimiz oyun deneyimini tam anlamıyla geliştirecek bir klavye tasarlamayı hedeflemişti. Orion Spark bunu mükemmel bir şekilde yapıyor’ dedi.

Orion Spark, ışık hızında yanıt verme özelliğini, üstün performansa yönelik tasarımı ve RGB aydınlatması ile birleştiriyor.

Solomid takımı oyuncularının Orion Spark’ın tuşlarına bayıldığını belirten Solomid takımı sahibi Andy Dinh, ‘Bu özel klavye, ekip arkadaşlarımı çok heyecanlandırdı. Solomid takımının tümü League Of Legends Dünya Şampiyonası’nda Orion Spark kullanacak’ dedi.

 ·         Hızlı, Duyarlı, Dayanıklı: Romer G Mekanik Anahtarlar

Orion Spark, diğer klavyelerde bulunmayan ayrıcalıklı yeni Roomer-G mekanik anahtarlara sahip.  Romer-G anahtarları, 1.5 mm’lik harekete geçirme alanıyla rakip mekanik anahtarlara kıyasla %25 daha hızlı harekete geçiş özelliği sunuyor. 70 milyon tuş darbesine dayanıklı Orion Spark, pazardaki diğer ürünlere kıyasla yoğun oyun oynamadan kaynaklanan aşınmaya karşı %40 daha uzun ömürlü.

 ·         Akıllı RGB Aydınlatması

Orion Spark’ın her bir tuşunun aydınlatması, 16.8 milyon farklı renk seçeneğiyle özelleştirilebilir. Tuşları, büyülerin ya da diğer komutların izini sürmek için dilediğiniz renk ile işaretleyebilir, kurulumunuza uyması için renkleri değiştirebilir ya da oyuna göre renkleri ayarlayabilirsiniz. Her tuştaki harfin eşit olarak aydınlanması için; ışıklandırma, her tuşun merkezine yerleştirilmiş ve hassas optiklerle yönlendirilmiştir.

 ·         Arx Control Uygulaması

Logitech G’nin yazılımı (LGS-Logitech Gaming Software) ile birlikte çalışan yeni uygulaması Arx Control, oyun içi bilgileri, sisteminizin performans durumu ve medya kontrolü dahil geniş bilgiye mobil cihazınızla ulaşmanızı sağlıyor. SDK oyun geliştiriciler, Arx Control’ü kullanarak kendi oyunları için özel içerikler katan küçük uygulamalar bile geliştirebilirler. Valve gibi önemli geliştiriciler, kendilerine verilen örneklerle Steam üzerinden ve kendi popüler oyunları için olası entegrasyonları araştırıyor. Orion Spark, birçok İOS ve Android cihazını destekleyen ve Arx Control verilerine kolay ulaşım sağlayan dışa çekilebilen tablaya sahip.

·         Programlanabilir 9 G Tuşu

Karmaşık komutlara daha kolay ve hızlı erişmek için oyun kontrollerini ve macroları programlanabilir dokuz G tuşuna atayarak favori oyununuzu özelleştirebilirsiniz. Logitech Gaming Software kullanarak kolayca kurulabilen Orion Spark, maksimum uyumluluk için üç profil üzerinden 27 komuta kadar destekliyor.

Orion Spark’ın  Amerika ve Avrupa’da Kasım 2014’ten itibaren,  199.99 Euro tavsiye edilen satış fiyatı ile satışa sunulması bekleniyor. Ayrıntılı bilgi için blogumuzu ya da gaming.logitech.com’u ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!