-->
Kraliyet Topçuları ve Operasyon Görevleri World of Tanks: Xbox 360 Edition’da

Majestelerinin, Kundağı Motorlu Topları ve maç içi operasyonları, savaşı alevlendiriyor Wargaming bugün çok oyunculu konsol oyunu World of Tanks: Xbox 360 Edition için Kraliyet Topçuları ve Operasyonlar özelliğini duyurdu. Güncelleme şu an tüm dünyada aktif. Ayrıca bu güncelleme Xbox Live Gold hesap sahiplerine ücretsiz indirilebilir olmakla beraber Xbox Live hesap sahiplerine ücretsiz 7 gün limitli […]

23.09.2014 | ulasufuk

Majestelerinin, Kundağı Motorlu Topları ve maç içi operasyonları, savaşı alevlendiriyor

Wargaming bugün çok oyunculu konsol oyunu World of Tanks: Xbox 360 Edition için Kraliyet Topçuları ve Operasyonlar özelliğini duyurdu. Güncelleme şu an tüm dünyada aktif. Ayrıca bu güncelleme Xbox Live Gold hesap sahiplerine ücretsiz indirilebilir olmakla beraber Xbox Live hesap sahiplerine ücretsiz 7 gün limitli olacak.

Birleşik Krallık ilk tankı icat ederek kendine büyük itibar sağlamıştı ve son World of Tanks: Xbox 360 Edition güncellemesi sayesinde savaş alanında bu ağır vuruculardan bazıları görücüye çıkacak. Oyunda başta ikonik Crusader, ConquerorGC, Bishop ve Sexton II olmak üzere toplamda 9 yeni İngiliz KPT’si (Kundağı Motorlu Topları) yer alacak. Aynı zamanda Leopard PTA, Leopard 1, VVK 30.02 D gibi yeni ve sağlam Alman orta tankları ve Redshire ve Siegfried Hattı adlı iki yeni harita da oyuna eklenecek.

Ekstra mücadele arayan oyuncular için Operasyonlar, benzersiz oyun içi görevler sunacak. Cesaretlerini ve güçlerini sonuna kadar sınayacak olan Operasyonlar’daki görevleri gerçekleştiren oyuncuları, deneyim bonusları, gümüş ve sarf malzemeler gibi büyük ödüller bekliyor.

Kraliyet Topçuları ve Operasyonlar güncellemesi hakkında daha fazla bilgi için:

http://worldoftanksxbox360edition.com/tr/news/news/september-tanks-preview/

World of Tanks: Xbox 360 Edition hakkında daha fazla bilgi için:

www.worldoftanks.com/xbox

 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz